Ρεμπέκα Λος: Ποια είναι η φημολογούμενη ερωμένη του Ντέιβιντ Μπέκαμ και που ζει σήμερα

Ρεμπέκα Λος & Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ρεμπέκα Λος: Ποια είναι η φημολογούμενη ερωμένη του Ντέιβιντ Μπέκαμ και που ζει σήμερα

Sportal newsroom 08:51 - 11.10.2023

Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο των Μπέκαμ, Ρεμπέκα Λος, μίλησε για τη σχέση που είχε με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στον απόηχο του νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο «Beckham» για τη ζωή του διάσημου πρώην ποδοσφαιριστή, η 46χρονη Ρεμπέκα Λος επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο σχετικά με τους ισχυρισμούς της ότι ήταν σε σχέση με τον Άγγλο..

Το λαμπερό ζεύγος παρά τις φήμες αρνείται ακόμη και σήμερα οτι Μπέκαμ είχε απατήσει την Βικτόρια Μπέκαμ. «Ήμουν πιο δυστυχισμένη από ότι υπήρξα ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου», είπε το μέλος των Spice Girls στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Mπέκαμ», σύμφωνα με τη Sun. Η σχεδιάστρια μόδας - η οποία παντρεύτηκε την πρώην αθλητή τον Ιούλιο του 1999 παραδέχτηκε ότι είχε «αγανακτήσει» με τον Ντέιβιντ μετά τις κατηγορίες για εξαπάτηση. Αλλά είπε στους παραγωγούς ότι «εσωτερίκευσε» το τραύμα για να στηρίξει την ποδοσφαιρική καριέρα του συζύγου της.

Μάλιστα, η Βικτόρια Μπέκαμ, προσπαθώντας να κρατήσει τα δάκρυά της όταν ερωτήθηκε εάν εκείνη ήταν η δυσκολότερη στιγμή για τον γάμο τους είπε «100%. ήταν η πιο δύσκολη περίοδος για μας, γιατί ήταν λες και όλος ο κόσμος ήταν εναντίον μας. Ήμαστε ο ένας εναντίον του άλλου για να είμαι ειλικρινής. μέχρι τη Μαδρίτη, κάποιες φορές έμοιαζε πως ήμαστε εμείς απέναντι σε όλους τους άλλους, αλλά ήμαστε μαζί, ήμαστε ενωμένοι, είχαμε ο ένας τον άλλον. Όταν ήμαστε στην Ισπανία δεν ήμαστε τόσο ενωμένοι και αυτό είναι λυπηρό. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο σκληρό ήταν και πόσο με επηρέασε».

Στη συνέντευξή της στη News of the World, η Ρεμπέκα Λος, πρώην υπάλληλος της εταιρείας διαχείρισης του Ντέιβιντ SFX, ισχυρίστηκε ότι είχε τετράμηνη σχέση με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Εκείνος διέψευσε αμέσως και έντονα τον ισχυρισμό της, χαρακτηρίζοντας τον «γελοίο».

Μάλιστα, τον Απρίλιο του 2004 η Λος είπε ότι θα ήταν πρόθυμη να προσφύγει στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τους ισχυρισμούς της. Σε τηλεοπτική της συνέντευξη, είπε ότι δεν είχε κανένα λόγο να πει ψέματα και ότι μπορούσε να αποδείξει ότι η σχέση ήταν αληθινή.

«Υπάρχει κάτι που γνωρίζω γι' αυτόν, ένα οικείο μέρος του σώματός του που νομίζω ότι μόνο γυναίκες που έχουν βρεθεί στο κρεβάτι μαζί του θα μπορούσαν να γνωρίζουν», είχε πει: «Δεν μιλάω για το αν έχει κάνει περιτομή. Αν χρειαστεί ποτέ να μιλήσω γι' αυτό, θα γίνει σε δικαστήριο, όχι στην τηλεόραση».

Από την άλλη ωστόσο, η Ρεμπέκα τα έχει αφήσει όλα πίσω της πλέον σήμερα, μιας κι έχει μετακομίσει στη Νορβηγία και περνάει τον καιρό της κάνοντας γιόγκα, τρέχοντας, κάνοντας ποδήλατο και άλλες δραστηριότητες μαζί με τους γιους της. Πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως γκουρού υγείας και ευεξίας, ενώ μιλώντας στην «Sun» για την νέα της ζωή, είπε: «Πλέον περνάω τον χρόνο μου κάνοντας γιόγκα, τρέχοντας, κάνοντας ποδήλατο και πεζοπορία και ψάχνοντας φαγητό με τος δύο γιους μου. Η ζωή είναι πολύ διαφορετική».

Το 2016 η Ολλανδή έλεγε πως έχει μεταμορφωθεί σε μία Νορβηγή θεά, φροντίζοντας τους μικρούς της «Βίκινγκς» και τον γιατρό άνδρα της. Μάλιστα, σε ερώτηση για το εάν έχει μετανιώσει για κάτι από την περίοδο που ήταν στα φώτα της δημοσιότητας είπε: «Πολλά. Έχω πάρει πολλές λάθος αποφάσεις. Εμπιστεύθηκα πολλούς ανθρώπους που δεν θα έπρεπε».

Η Ρεμπέκα πλέον είναι παντρεμένη με τον Sven Christjar Skaiaa τον οποίο γνώρισε στα παρασκήνια του 71 Degrees North το 2008. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία μικρή τελετή το 2012 πριν μετακομίσει στο Hemsedal για να ξεκινήσει τη νέα του ζωή, ενώ έχει αποκτήσει δύο γιους, τον 13χρονο Μάγκνους και τον 10χρονο Λίαμ.