Τι είχε πει η γυναίκα με την οποία απάτησε τη Βικτόρια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρεμπέκα Λους,: «Ένιωσα σαν πόρνη, αλλά ακόμα τον λατρεύω»

Τι είχε πει η γυναίκα με την οποία απάτησε τη Βικτόρια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρεμπέκα Λους,: «Ένιωσα σαν πόρνη, αλλά ακόμα τον λατρεύω»

Sportal newsroom 20:22 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 11.10.2023

Η ιστορία που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απατούσε τη σύζυγό του, Βικτόρια, με το πρώην μοντέλο Ρεμπέκα Λους, επανήλθε στη φόρα μετά το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Άγγλου μέσου.

Το ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι σε κυκλοφορία από τη Netflix και ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν στη φόρα αρκετά σκηνικά για τη ζωή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Ωστόσο μια περίοδος που είχε φημολογηθεί πως ο Άγγλος πρώην μέσος απατούσε τη σύζυγό του, Βικτόρια, δεν υπάρχει στο ντοκιμαντέρ. 

Ο λόγος ήταν οι φήμες ότι ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης, ότι απατούσε τη γυναίκα του με τη Ρεμπέκα Λους. Οι φήμες είχαν ξεκίνησε από το γεγονός πως η Ολλανδή είχε αναφέρει πως είναι σε σχέση με τον Άγγλο, κάτι που ο ίδιος το είχε διαψεύσει. 

«Ο κόσμος μας είχε επιτεθεί και ήμασταν ο ένας απέναντι στον άλλον. Ακόμα και στη Μαδρίτη, ήμασταν μαζί, αλλά δεν το νιώθαμε. Δεν μπορώ να περιγράψω πως μας επηρέασε όλο αυτό. Δεν ήμουν ποτέ πιο δυστυχής στη ζωή μου», ανέφερε το πρώην μέλος των Spice Girls. 

Σε μία συνέντευξή της το πρώην μοντέλο είχε υποστηρίξει ότι: «Το θέμα ήταν απλά να βγάλουμε τα ρούχα μας και να το κάνουμε. Ένιωσα σαν πόρνη. Σκέφτηκα γιατί να το κάνω; Αλλά μου αρέσει, ακόμα εξακολουθώ να τον λατρεύω».