Ποια ήταν η πρώτη ανάρτηση των Μπέκαμ, Κριστιάνο, Μέσι, Ζλάταν στο Instagram

Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο

Ποια ήταν η πρώτη ανάρτηση των Μπέκαμ, Κριστιάνο, Μέσι, Ζλάταν στο Instagram

Κώστας Τσιακλής 22:02 - 10.10.2023

Οι πρώτες αναρτήσεις διάσημων ποδοσφαιριστών στο instagram.

Οι αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου συνηθίζεται να έχουν πολλούς ακόλουθους στα social media και ειδικά στο instagram. Ποια ήταν όμως η πρώτη τους ανάρτηση στο συγκεκριμένο λογαριασμό; 

Ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ντέιβιντ Μπέκαμ, είναι ένας από τους πλέον γνωστούς στο ευρύ κοινό και ακολουθείται από εκατομμύρια followers ακόμα και μετά το τέλος της καριέρας του. Η πρώτη ανάρτηση του πρώην παίκτη των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης κ.α. ήταν κάπως ασυνήθιστη αφού ήταν μια γυμνή φωτογραφία στο κρεβάτι!

Από την άλλη ο Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε σε μια πιο παραδοσιακή ανάρτηση αφού κοινοποίησε μια φωτογραφία που πανηγυρίζει κάποιο γκολ του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα το σχετικό ποστ έλαβε πάνω από ένα εκατομμύριο λάικ! 

Το αντίπαλο του δέος, Λιονέλ Μέσι, κατάφερε πάντως να αποσπάσει περισσότερα λάικ από αυτόν. Ο Αργεντινός δεν ανέβασε κάποια φωτογραφία με τη Μπαρτσελόνα αλλά ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται με τον Πάπα Φραγκίσκο!

Την ίδια ώρα ο «βασιλιάς» όπως αποκαλείται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανέβασε μια φωτογραφία με τη φανέλα της Εθνικής Σουηδίας, με την οποία μέτρησε συνολικά 62 τέρματα σε 122 εμφανίσεις. 

Απών από το instagram δεν θα μπορούσε να είναι η νέα γενιά παικτών. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκουμε τους Έρλινγκ Χάαλαντ, Κιλιάν Εμπαπέ και Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Νορβηγός επιθετικός πόσταρε μια φωτογραφία εκτός αγωνιστικών χώρων αφού τον βλέπουμε να είναι μέσα σε ένα σπίτι και να δένει τα παπούτσι του. Από την άλλη ο Γάλλος κινήθηκε σε γνωστά νερά αφού δημοσίευσε έναν πανηγυρισμό του με τον Τόμας Λεμάρ όταν οι δύο τους έπαιζαν για λογαριασμό της Μονακό. Ο Μπέλιγχαμ ανέβασε μια φωτογραφία από κάποιον αγώνα των νεαρών Εθνικών της Αγγλίας και του Βελγίου.

Κλείνουμε με δύο παίκτες που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα και συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό. Η πρώτη φωτογραφία του Μαρσέλο στο instagram ήταν μαζί με τον Τιάγκο Σίλβα σε κάποια αγωνιστική υποχρέωση της Εθνικής Βραζιλίας

Ο Πετρ Τσεχ έλαμψε στο ντεμπούτο του στο χόκεϊ επί πάγου: Αναδείχθηκε «MVP» με 62 αποκρούσεις σε 64 σουτ
ΣΠΟΡ

21:49 - 10.10.2023

Ο Πετρ Τσεχ έλαμψε στο ντεμπούτο του στο χόκεϊ επί πάγου: Αναδείχθηκε «MVP» με 62 αποκρούσεις σε 64 σουτ

Ο πρώην τερματοφύλακας της Τσέλσι και της Άρσεναλ, Πετρ Τσεχ, έλαμψε στο ντεμπούτο του στο χόκεϊ επί πάγου, με τον Τσέχο να αναδεικνύεται ως πολυτιμότερος παίκτης του ματς (έκανε 62 αποκρούσεις σε 64 σουτ).

Ο Χάμες Ροντρίγκες με τη σειρά του έβαλε ένα ποστ πιθανότατα από ένα μπαρ στο οποίο είχε παρευρεθεί.