Η απίστευτη προφητεία του Μουρίνιο το 2015: «Δεν θα αργήσει η μέρα που δεν θα έχουμε τον Αζάρ»

Η απίστευτη προφητεία του Μουρίνιο το 2015: «Δεν θα αργήσει η μέρα που δεν θα έχουμε τον Αζάρ»

Sportal newsroom 21:21 - 10.10.2023

Πριν οκτώ χρόνια, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε προβλέψει την απόσυρση του Εντέν Αζάρ από την ενεργό δράση...

Ο Εντέν Αζάρ πήρε ίσως την πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας του. Το μεσημέρι της Τρίτης (10/10) ο 32χρονος Βέλγος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Οι φήμες για το «αντίο» του είχαν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, αφού ο Βέλγος έλυσε το συμβόλαιό που του είχε απομείνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά από μια αγορά στην οποία δεν υπήρχαν καν φήμες για νέο προορισμό για αυτόν. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο αδερφός του, Κιλιάν Αζάρ είπε μόλις πριν από δύο ημέρες ότι το καλύτερο πράγμα για τον Εντέν ήταν να αποσυρθεί.

Και τελικά ο Βέλγος άσος το έκανε, «κρεμώντας» τα παπούτσια του σε ηλικία 32 ετών. Οι συνεχείς τραυματισμοί αποτέλεσαν το μεγάλο «αγκάθι» της καριέρας του και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εν λόγω εξέλιξη.

Μάλιστα, υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε προβλέψει την απόσυρση του Αζάρ λόγω των απανωτών τραυματισμών. Ο λόγος για τον σπουδαίο Πορτογάλο τεχνικό, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος είχε κάνει τη συγκεκριμένη πρόβλεψη το 2015 μετά από ένα Τότεναμ - Τσέλσι.

Οι 5+1 στιγμές μαγείας του Εντέν Αζάρ (vids)
PREMIER LEAGUE

16:13 - 10.10.2023

Οι 5+1 στιγμές μαγείας του Εντέν Αζάρ (vids)

Ο Εντέν Αζάρ πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του σε ηλικία μόλις 32 ετών και με αφορμή το «αντίο» του Βέλγου από το ποδόσφαιρο, το Sportal σας παρουσιάζει τις 5+1 στιγμές μαγείας με τη φανέλα της Τσέλσι.

«Το αγόρι είναι σταθερό και σωματικά δυνατό, αντιστέκεται στα χτυπήματα, αλλά αν δεν προστατευτεί, νομίζω ότι μπορεί να έρθει η μέρα που δεν θα τον έχουμε πια στη δράση», είχε πει χαρακτηριστικά ο «Special One» για τον Εντέν Αζάρ.