Ο Μέσι σκέφτεται τη μετακίνηση του στη Σαουδική Αραβία και την «αναζωπύρωση» της κόντρας με τον Κριστιάνο

Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Μέσι σκέφτεται τη μετακίνηση του στη Σαουδική Αραβία και την «αναζωπύρωση» της κόντρας με τον Κριστιάνο

Ιάσονας Τσίλης 09:01 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 10.10.2023

Στη Σαουδική Αραβία δεν έχουν παρατήσει το όνειρο για το «σίκουελ» Μέσι - Κριστιάνο και θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Αργεντινό αστέρα να αφήσει το MLS για χάρη τους.

Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι αποκλείστηκε από τα playoffs του MLS και μαθηματικά. 

Ο Αργεντινός, σε συνδυασμό με την αγωνιστική απραξία της εθνικής του ομάδας τους επόμενους τέσσερις μήνες, μένει χωρίς παιχνίδια για το επόμενο διάστημα και θα ενδέχεται να εξετάσει σοβαρά τις επιλογές του.

Η μεγαλειώδης κόντρα του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σταμάτησε να υφίσταται από τη στιγμή που ο Πορτογάλος μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ και ο ίδιος πήγε στην Ίντερ Μαϊάμι.

Αρκετές ομάδες της Saudi Pro League σκέφτονται σοβαρά πιθανό δανεισμό του Μέσι. Γνωρίζουν ότι μια τέτοια κίνηση θα εκτόξευε το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα στα ύψη.

«Οι εσωτερικές αξιολογήσεις είναι ακόμη σε εξέλιξη, σύντομα αναμένονται νέα», ανέφερε ο δημοσιογράφος του Sky Sports Ρούντι Γκαλέτι αναφορικά με την υπόθεση αυτή.

Είναι γεγονός ότι ο Μέσι είχε ξεκάθαρη προτίμηση στο MLS εξαρχής, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε το μέγεθος της πρότασης (400 εκατομμύρια ευρώ) που είχε απορρίψει απ' τους Σαουδάραβες. Τον είχε εμπνεύσει πολύ περισσότερο το πρότζεκτ της Αμερικάνικης λίγκας και οδήγησε μάλιστα την ομάδα του στο πρώτο της τρόπαιο.

Παρόλα αυτά, ο πρόωρος αποκλεισμός από τα playoffs τον βάζει σε σκέψεις καθώς δεν θέλει να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για μεγάλο διάστημα και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά, ίσως και για τελευταία φορά κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον ιντριγκάρει...