Ξέσπασε ξανά ο Μουρίνιο: «Ο ηλίθιος και ο Λουκάκου που πέτυχε στην Ίντερ όσα κι άλλοι 200 παίκτες» - Ζήτησε δημόσια τηλέφωνο Τσέχου τενίστα!

Ξέσπασε ξανά ο Μουρίνιο: «Ο ηλίθιος και ο Λουκάκου που πέτυχε στην Ίντερ όσα κι άλλοι 200 παίκτες» - Ζήτησε δημόσια τηλέφωνο Τσέχου τενίστα!

Κώστας Τσιακλής 15:27 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 25.10.2023

Απολαυστικός για μία ακόμα φορά τεχνικός της Ρόμα Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε κάθε συνέντευξη δίνει τίτλους.

Ο διάσημος και επιτυχημένος Πορτογάλος τεχνικός της Ρόμα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για τον εντός έδρας αγώνα με τη Σλάβια Πράγας, για την τρίτη αγωνιστική του Europa League.

Ο Μουρίνιο, αφού αναφέρθηκε στο ματς εστίασε στο επερχόμενο ντέρμπι με την Ίντερ και την παρουσία του Λουκάκου. Ένα ματς, στο οποίο δεν θα μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο, αφού αποβλήθηκε στο ματς με τη Μόντσα.

Αρχικά ο Μουρίνιο δήλωσε: «Είχαμε μία εξαιρετική αντίδραση μετά την ήττα από τη Τζένοα, με τέσσερις σερί νίκες. Τη Μόντσα τη νικήσαμε χωρίς να παίξουμε καλά, αλλά είναι ένα ματς που δείχνει ότι η ομάδα έχει εμπιστοσύνη. Η συσπείρωση με τον κόσμο είναι θεμελιώδης, οι οπαδοί στήριξαν την ομάδα μέχρι το τέλος και την έκαναν να νικήσει. Η Σλάβια Πράγας είναι 100% η πιο δυνατή ομάδα στον όμιλο, είμαστε και οι δύο στους 6 βαθμούς. Πέρυσι ταλαιπωρηθήκαμε και τερματίσαμε δεύτεροι, φέτος θέλουμε να πάρουμε πιο νωρίς την πρόκριση.

Ο Ελ Σαράουι μπορεί να παίξει. Δεν είμαστε Ίντερ, δεν μπορούμε να κάνουμε rotation πολλών παικτών. Έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς και παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν στην Ευρώπη. Είμαστε σε δύσκολη θέση , αλλά αυτή η ομάδα πάντα βρίσκει λύσεις και δύναμη στα δύσκολα».

Στη συνέχεια, μίλησε για την αποβολή του κόντρα στη Μόντσα: «Ένας ηλίθιος πιστεύει ότι αποβλήθηκα για να λείψω από το παιχνίδι με την Ίντερ. Είμαι ο προπονητής της Ρόμα, θέλω να είμαι στον πάγκο. Αξίζω αυτή την τιμωρία ή όχι; Αυτό είναι άλλο θέμα. Έχω δει άλλους προπονητές να κάνουν την ίδια χειρονομία, έχω δει προπονητές να κάνουν χειρότερα από εμένα, αλλά με εμένα είναι πάντα η ίδια ιστορία. Επαναλαμβάνω, αν είναι έτσι για εμένα, έτσι πρέπει να είναι για όλους».

Για την Ίντερ σχολίασε: «Η Ίντερ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, κατά τη γνώμη μου πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα με 20 πόντους διαφορά. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, εμείς όχι.

Ο Λουκάκου θα παίξει με τη Σλάβια, ειδικά τώρα που είμαστε χωρίς Ντιμπάλα και Πελεγκρίνι. Πρέπει να παίξει. Δεν ήξερα ότι ο Λουκάκου ήταν τόσο σημαντικός στο Μιλάνο... Γιατί αυτό που έκανε στο Μιλάνο, κέρδισε ένα σκουντέτο και δύο κύπελλα, το έχουν κάνει διακόσιοι παίκτες στην ιστορία της Ίντερ. Ο Λουκάκου πήγε από την Ίντερ στη Ρόμα και είναι ένα δράμα, ο Τσαλχάνογλου πήγε από τη Μίλαν στην Ίντερ και είναι θαύμα. Ο Καναβάρο από την Ίντερ στη Γιούβε κανένα πρόβλημα, ο Βιέρι από την Ίντερ στη Μίλαν κανένα πρόβλημα, ο Λουκάκου από την Ίντερ στη Ρόμα είναι πρόβλημα...».

Μούρινιο σε Γκόμεζ: «Έχω βήχα αλλά δεν θα πιώ σιρόπι γιατί θα έχω πρόβλημα με το τεστ ντόπινγκ»
SERIE A

23:10 - 22.10.2023

Μούρινιο σε Γκόμεζ: «Έχω βήχα αλλά δεν θα πιώ σιρόπι γιατί θα έχω πρόβλημα με το τεστ ντόπινγκ»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε στα σχόλια του Πάπου Γκόμεζ για τον τελικό του Europa League της περασμένης σεζόν, κάνοντας αναφορά στην υπόθεση ντόπινγκ στην οποία εμπλέκεται ο Αργεντίνος.

Ο Μουρίνιο, όμως, δεν έμεινε εκεί. Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου στράφηκε στους Τσέχους δημοσιογράφους και είχε ένα συγκεκριμένο αίτημα: «Θέλω να σας εκμεταλλευτώ, γιατί έχω χάσει την επαφή με έναν Τσέχο που είναι ο Ράντεκ Στέπανεκ (προπονητής τένις και πρώην τενίστας), που μου λείπει και χρειάζομαι τον αριθμό του».