Η Ρόμα λύγισε τη Μόντσα των 10 παικτών, με «λυτρωτή» τον Ελ Σαράουι

Ρόμα - Μόντσα

i

© Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Η Ρόμα λύγισε τη Μόντσα των 10 παικτών, με «λυτρωτή» τον Ελ Σαράουι

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:36 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 22.10.2023

Μπορεί η Μόντσα να της έβαλε δύσκολα, ωστόσο με σκόρερ τον Ελ Σαράουι στο 90ο λεπτό η Ρόμα πανηγύρισε το τρίποντο της νίκης (1-0).

Ο Ελ Σαράουι «λύτρωσε» τη Ρόμα!

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο υποδέχτηκε στο «Ολίμπικο» τη Μόντσα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A και πήρε τη νίκη σε ένα ματς-θρίλερ (1-0).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι έμοιαζαν... μουδιασμένοι από το ξεκίνημα. Η εξαιρετική ανασταλτική της Μόντσα έβαλε δύσκολα στους «τζαλορόσι», οι οποίοι δεν έβρισκαν τους κατάλληλους χώρους.

Στο 41ο λεπτό κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, ο Ντ΄ Αμπρόζιο είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα κι άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες. Στη συνέχεια η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πίεσε ψηλά με σκοπό να πάρει το προβάδισμα, ούσα με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο 45+2΄, η Ρόμα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Μπελότι, ωστόσο ο Ντι Γκρεγκόριο δήλωσε παρών κι έδιωξε έγκαιρα, με αποτέλεσμα να διατηρήσει το 0-0.

Με το... καλημέρα στην επανάληψη, η Μόντσα έφτασε πολύ κοντά στο να «παγώσει» το Ολίμπικο. Ο Κολπάνι δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, με την μπάλα να περνάει χιλιοστά έξω από το δοκάρι του Πατρίσιο.

Στο 66ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά. Ο Μπιριντέλι επιχείρησε το σουτ από τα δεξιά, όμως ο Πατρίσιο έδιωξε με σταθερότητα. Επτά λεπτά αργότερα η Ρόμα «απάντησε» στην ευκαιρία της Μόντσα και δημιούργησε τον πρώτο της κίνδυνο στο δεύτερο μέρος. Ο Λουκάκου υποδέχτηκε την μπάλα, ωστόσο προτίμησε να εκτελέσει με το κακό του πόδι από καλή θέση, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει έξω.

Μέσα από τις αντεπιθέσεις, η ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο θέλησε να κάνει τη... ζημιά στους «τζαλορόσι», οι οποίοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν για να βρουν το γκολ της... λύτρωσης.

Στο 89ο λεπτό η Ρόμα έφτασε μία... ανάσα από το γκολ για δεύτερη φορά. Ο Αζμούν υποδέχτηκε την μπάλα από τον Λουκάκου όμως στάθηκε άτυχος, καθώς το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι.

Με τη συμπλήρωση του 90λέπτου, οι γηπεδούχοι βρήκαν αυτό που έψαχναν. Σε μία φάση διαρκείας, η μπάλα στρώθηκε στον Ελ Σαράουι, ο οποίος με ένα εξαιρετικό τελείωμα στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (10ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ