Μούρινιο σε Γκόμεζ: «Έχω βήχα αλλά δεν θα πιώ σιρόπι γιατί θα έχω πρόβλημα με το τεστ ντόπινγκ»

Ζοσέ Μουρίνιο - Πάπου Γκόμεζ

Μούρινιο σε Γκόμεζ: «Έχω βήχα αλλά δεν θα πιώ σιρόπι γιατί θα έχω πρόβλημα με το τεστ ντόπινγκ»

Ορέστης Καδδάς 23:10 - 22.10.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε στα σχόλια του Πάπου Γκόμεζ για τον τελικό του Europa League της περασμένης σεζόν, κάνοντας αναφορά στην υπόθεση ντόπινγκ στην οποία εμπλέκεται ο Αργεντίνος.

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στην Ιταλία, μεταξύ του Ζοσέ Μουρίνιο και του Πάπου Γκόμεζ. Ο Αργεντίνος πρωταθλητής κόσμου ρωτήθηκε αρχικά για τον Πορτογάλο εν όψει την αναμέτρησης της Μόντσα στην οποία αγωνίζεται πλέον, με τη Ρόμα για το πρωτάθλημα. Ο 35χρόνος απάντησε λέγοντας πως η μοναδική ανάμνησή του από αυτόν έχει να κάνει με τον τελικό του Europa League.

«Ο Μουρίνιο; Έχω μόνο μια ανάμνηση με αυτόν και αυτή είναι η νίκη μας επί της Ρόμα στον τελικό του Europa League», δήλωσε ο πρώην παίκτης των Σεβιγιάνων.

Φυσικά ο «Special One» δεν άφησε να πέσει κάτω αυτή η ατάκα του του Πάπου και έριξε τις βολές, αναφερόμενος στον έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο βγήκε θετικός ο μεσοεπιθετικός της Μόντσα. «Έχω βήχα, αλλά δεν θα πάρω κάποιο σιρόπι ή χάπια, γιατί μετά θα έχω πρόβλημα να περάσω τον έλεγχο ντόπινγκ», είπε ο προπονητής της Ρόμα, ξεκάθαρα ως σπόντα.

Η ιστορία ντόπινγκ του Πάπου Γκόμεζ

Όπως αναφέρει το «Relevo», ο 35χρονος ποδοσφαιριστής που πρόσφατα ανακοινώθηκε από την Μόντσα, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ τον Νοέμβριο του 2022, λίγο πριν δηλαδή από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έλαβε χώρα στο Κατάρ.

Ο Αργεντίνος εξτρέμ φαίνεται πως κατανάλωσε ένα σιρόπι του γιου του, χωρίς να ειδοποιήσει τους γιατρούς του για αυτό και αργότερα βγήκε θετικός στον έλεγχο. Εν τέλει κατάφερε να πάρει την απαραίτητη άδεια και να λάβει μέρος τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο όσο και στη συνέχεια της χρονιάς με τη Σεβίλλη, με τον έλεγχο να συνεχίζεται καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τον κίνδυνο τιμωρίας να παραμονεύει.

Ο παίκτης υποστηρίζει ότι ήταν ατύχημα και ότι πήρε ένα σιρόπι, που νόμιζε ότι ήταν μέλι και λεμόνι και όχι ότι περιείχε κάποια απαγορευμένη ουσία. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι έχει αποδείξεις για την αγορά των φαρμάκων του γιου του.