«Τεσσάρα» της Μαρσέιγ κόντρα στη Βιγιαρεάλ - Βήμα πρόκρισης και για τη Μίλαν κόντρα στη Σλάβια

«Τεσσάρα» της Μαρσέιγ κόντρα στη Βιγιαρεάλ - Βήμα πρόκρισης και για τη Μίλαν κόντρα στη Σλάβια

Δημήτρης Χούπης 00:01 - 08.03.2024

Η Μαρσέιγ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βιγιαρεάλ νικώντας με 4-0, την ίδια ώρα που η Μίλαν έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά επικράτησε με 4-2 της Σλάβια Πράγας.

Η Μαρσέιγ πήρε μια άνετη νίκη επί της Βιγιαρεάλ, της οποίας επικράτησε με 4-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος οι Μασσαλοί έκαναν... πάρτι βρίσκοντας τρία γκολ και την ίδια ώρα «καθάρισαν» τη νίκη. Ο Βερετού στο 23' άνοιξε το σκορ για τη γαλλική ομάδα και πέντε λεπτά ο Μοσκιέρα με αυτογκόλ έκανε το 2-0. Στο 43' ο Ομπαμεγιάνγκ από τα έντεκα βήματα έκανε τρία τα τέρματα για τη Μαρσέιγ.

Στο δεύτερο η ομάδα από τη Μασσαλία έκανε καλή διαχείριση του προβαδίσματος, σκοράροντας μάλιστα και τέταρτο γκολ με τον Ομπαμεγιάνγκ στο 59ο λεπτό. Κάπως έτσι η Μαρσέιγ πήρε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση και φαίνεται ότι δύσκολα θα χάσει την πρόκριση.

Μίλαν - Σλάβια Πράγας

Υπόθεση ενός ημιχρόνου ήταν το παιχνίδι της Μίλαν κόντρα στη Σλάβια Πράγας, της οποίας επικράτησε με 4-2.

Στο πρώτο μέρος έγινε... ροντέο το παιχνίδι, αφού μέσα σε δώδεκα λεπτά μπήκαν τέσσερα γκολ, ενώ με δέκα έμεινε και η Σλάβια από το 26' λόγω της αποβολής του Ντιούφ. Στο 34' ο Ζιρού άνοιξε το σκορ και στο 36' ο Ντούντερα ισοφάρισε για τους Τσέχους.

Στο 44' ο Ρέιντερς έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους «ροσονέρι» και ο Λόφτους - Τσικ δύο λεπτά μετά έκανε το 3-1. Ο Σρανζ μειώσε σε 3-2 στο 65ο λεπτό και ο Λεάο στο 85' διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

«Σίφουνες» Λίβερπουλ, Ρόμα - Έμεινε «όρθια» η Λεβερκούζεν στο Αζερμπαϊτζάν
EUROPA LEAGUE

21:44 - 07.03.2024

«Σίφουνες» Λίβερπουλ, Ρόμα - Έμεινε «όρθια» η Λεβερκούζεν στο Αζερμπαϊτζάν

Λίβερπουλ και Ρόμα έριξαν πέντε και τέσσερα γκολ αντίστοιχα σε Σπάρτα Πράγας και Μπράιτον (5-1, 4-0) ενώ την ίδια ώρα η Λεβερκούζεν παρόλο που βρέθηκε πίσω με 2-0 απέναντι στην Καραμπάγκ κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 2-2

Στα άλλα δύο παιχνίδια της βραδιάς, Μπενφίκα και Γουέστ Χαμ ήρθαν ισόπαλες 2-2, ενώ η Φράιμπουργκ επικράτησε με 1-0 της Γουέστ Χαμ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ