Ηχηρό «όχι» από Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην European Super League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

i

©Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images

Ηχηρό «όχι» από Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην European Super League

Κώστας Τόπας 15:00 - 21.12.2023

Μετά την Ατλέτικο, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέρριψαν με τη σειρά τους το ενδεχόμενο ένταξής τους στην European Super League.

Το παράδειγμα της Ατλέτικο φαίνεται πως ακολουθούν η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ. Οι δύο τελευταίες με ανακοίνωση που εξέδωσαν γνωστοποίησαν πως δεν πρόκειται να ενταχθούν στη νέα διοργάνωση της European Super League.

«Η θέση μας ΔΕΝ έχει αλλάξει. Παραμένουμε πλήρως αφοσιωμένοι στη συμμετοχή στις διοργανώσεις της UEFA και στη θετική συνεργασία με την UEFA, την Premier League και τους συναδέλφους μέσω του ECA για τη συνεχή ανάπτυξη του ευρωπαϊκού παιχνιδιού», ανέφερε χαρακτηριστικά η θέση των «κόκκινων διαβόλων».

Από πλευρά τους, οι Βαυαροί ξεκαθάρισαν ότι: «Είναι πολύ ξεκάθαρο: Η πόρτα για τη Super League στη Μπάγερν παραμένει κλειστή. Ένας τέτοιος διαγωνισμός θα αντιπροσώπευε μια επίθεση στη σημασία των εγχώριων πρωταθλημάτων και τη στατικότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της πρωταθλήτριας Γερμανίας.