Ευγενίου: «Αποχωρώ από τον Ηρακλή αν δεν μπουν τα χρήματα από το στοίχημα»

Στράτος Ευγενίου

i

Στράτος Ευγενίου/©Intime

Ευγενίου: «Αποχωρώ από τον Ηρακλή αν δεν μπουν τα χρήματα από το στοίχημα»

Sportal newsroom 12:48 - 15.02.2023

Ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι αν δεν λάβει ένα σημαντικό ποσό (κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ) από τη φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος, θα παραδώσει τον Ηρακλή στον Ερασιτέχνη.

Το πρόβλημα στη Super League 2 παραμένει, μετά τη διαφωνία που υπάρχει για τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν οι ομάδες της λίγκας (από 8,5 εκατομμύρια ευρώ που θα μοιράζονταν οι ομάδες, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έριξε το ποσό στα 1,7 εκατομμύρια ευρώ). Πλέον οι ομάδες βρίσκονται σε στάση αναμονής μετά το «λουκέτο» κι από πλευράς Ηρακλή, ο διοικητικός ηγέτης του «Γηραιού» πήρε ξεκάθαρη θέση.

Συγκεκριμένα, ο Στράτος Ευγενίου, τόνισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Metrosport» ότι αν δεν αλλάξει κάτι με τα χρήματα από το στοίχημα και δεν λάβει ένα σημαντικό ποσό (κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ) από την φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος, σκέφτεται να παραδώσει την ομάδα στον Ερασιτέχνη. Όπως σημείωσε μάλιστα είναι διατεθειμένος να πληρώσει όλα όσα του αναλογούν μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 και θα αποχωρήσει.

«Σε περίπτωση που ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δεν υπάρξει διαφοροποίηση για τα χρήματα που θα είναι να λάβουμε από το στοίχημα, εγώ αποχωρώ. Θα ξεχρεώσω όλα όσα μου αναλογούν μέχρι τον Ιανουάριο και παραδίδω την ομάδα στον Ερασιτέχνη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Super League 2: «Χιλιάδες φίλαθλοι βλέπουν τις ομάδες τους να οδηγούνται σε οικονομικό στραγγαλισμό»
SUPER LEAGUE 2

16:36 - 13.02.2023

Super League 2: «Χιλιάδες φίλαθλοι βλέπουν τις ομάδες τους να οδηγούνται σε οικονομικό στραγγαλισμό»

Η εκστρατεία για την δίκαιη επιδότηση της Super League 2 συνεχίζεται, με την Λίγκα να κάνει ανάρτηση στα social media, που λέει ότι οι ομάδες οδηγούνται σε οικονομικό στραγγαλισμό.

Από την πλευρά του πάντως, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για αναίτια διακοπή της Super League 2 και εκβιαστική στάση από την πλευρά της Λίγκας.