Super League 2: «Χιλιάδες φίλαθλοι βλέπουν τις ομάδες τους να οδηγούνται σε οικονομικό στραγγαλισμό»
i

Super League 2/ ©Intime

Super League 2: «Χιλιάδες φίλαθλοι βλέπουν τις ομάδες τους να οδηγούνται σε οικονομικό στραγγαλισμό»

Sportal newsroom 16:36 - 13.02.2023

Η εκστρατεία για την δίκαιη επιδότηση της Super League 2 συνεχίζεται, με την Λίγκα να κάνει ανάρτηση στα social media, που λέει ότι οι ομάδες οδηγούνται σε οικονομικό στραγγαλισμό.

Η αναβολή του πρωταθλήματος της Super League 2 συνεχίζεται και η Λίγκα μέσω των social media, ζητάει την δίκαιη επιδότηση των ομάδων. Οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας μετά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να μειώσει τα έσοδα από το στοίχημα, προχώρησαν σε αναβολή επ' αόριστον του πρωταθλήματος.

Μετά μάλιστα από έκτακτη συνεδρίαση της Λίγκας την Πέμπτη (9/2), αποφασίστηκε να συνεχιστεί η αναβολή, ενώ ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη και της Super league 2.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της πρώτης κατηγορίας είχε δηλώσει, ότι δεν πρόκεται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της Super league 2, με τους ίδιους να κάνουν λόγο για συκοφαντικές απόψεις

Η Λίγκα της δεύτερης κατηγορίας από την μεριά της έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία για να μαζέψει το ποσό από το στοίχημα και μέσω των social media, προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν το κόσμο. Με μία ανάρτηση στο Instagram, έκαναν λόγο για οικονομικό στραγγαλισμό των ομάδων και ζητάνε την δίκαιη επιδότηση.

«Χιλιάδες φίλαθλοι βλέπουν τις ομάδες τους να οδηγούνται σε οικονομικό στραγγαλισμό. Ζητάμε τη νόμιμη και δίκαιη επιδότηση μας, για να κρατήσουμε ζωντανή την Super League 2. Για να κρατήσουμε ζωντανό το ποδόσφαιρο, σε ολόκληρη την Ελλάδα!».