Με το δεξί ο Κουλούρης και στο Conference League - Δείτε το γκολ του (vids)

Το γκολ του Κουλούρη

Με το δεξί ο Κουλούρης και στο Conference League - Δείτε το γκολ του (vids)

Ορέστης Καδδάς 13:43 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 28.07.2023

Ο Ευθύμης Κουλούρης έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την νέα του περιπέτεια στην Πολωνία, έχοντας δύο γκολ σε ισάριθμα παχνίδια με το τελευταίο να είναι στο παιχνίδι του Conference League απέναντι στη Λίνφλιντ.

Ο Ευθύμης Κουλούρης μετακόμισε στην Πογκόν μετά το πέρασμα του από την Τουρκία και την Αυστρία για λογαριασμό των Αλάνιασπορ και Λασκ Λίντσερ αντίστοιχα. Και το ξεκίνημά του μόνο εντυπωσιακό μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο 27χρόνος επιθετικός έχει δύο γκολ σε δύο παιχνίδια, πετυχαίνοντας με λίγα λόγια γκολ στο ντεμπούτο του και στο πολωνικό πρωτάθλημα και στο Conference League.

Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε το πρώτο το του γκολ στο Conference League στη νίκη της Πογκόν με 5-2 επί της Λίνφιλντ στο Μπέλφαστ, κάνοντας το 4-1. Αποτέλεσμα που ουσιαστικά δίνει την πρόκριση στην πολωνική ομάδα για την επόμενη φάση. Εκεί θα βρει κατά πάσα πιθανότητα τη Γάνδη σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι.

Ο Κουλούρης είχε πετύχει γκολ και στο ακριβώς προηγούμενο παιχνίδι της Πογκόν με την Βάρτα Πόζναν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Πολωνίας. Εκεί ήταν κομβική η σημασία του, καθώς πέτυχε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του στο 36ο λεπτό. 

Ο Ευθύμης Κουλούρης στο παρελθόν αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, του Ατρομήτου, της Τουλούζ και της Ανόρθωσης. Στην ομάδα του Περιστερίου πέτυχε συνολικά 39 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ανάμεσά τους και ένα στο Europa League στην ήττα με 4-3 από τη Ντιναμό Μπρεστ.

Στην Τουλούζ πήγε το καλοκαίρι του 2019 έναντι 3.5 εκ. ευρώ από τον ΠΑΟΚ αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του γαλλικού πρωταθλήματος, με τον ίδιο πάντως να υποστηρίζει ότι ο σύλλογος δεν τον σεβάστηκε.