Ευχάριστα τα νέα για τον Μπερλουσκόνι: Βγήκε από την εντατική

Σίλβιο Μπερλουσκόνι

i

©intime

Ευχάριστα τα νέα για τον Μπερλουσκόνι: Βγήκε από την εντατική

Sportal newsroom 14:18 - 17.04.2023

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ο οποίος έχει βγει από την εντατική, όπως ενημέρωσαν οι γιατροί του νοσοκομείου.

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο πρώην πρόεδρος της Μίλαν και νυν της Μόντσα έχει βγει από την εντατική, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας είχε μπει στο νοσοκομείο εδώ και δώδεκα μέρες, αφού είχε διαγνωστεί με λευχαιμία στα τέλη του Μαρτίου. 

Ο Ελληνας γιατρός που «σώζει» τη Γιουβέντους!
EUROPA LEAGUE

15:45 - 14.04.2023

Ο Ελληνας γιατρός που «σώζει» τη Γιουβέντους!

Στην αναμέτρηση Γιουβέντους - Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Βόιτσεχ Σέζνι αποχώρησε από το γήπεδο μετά την αδιαθεσία που ένιωσε. Στο πλάι του βρισκόταν ένας Έλληνας, ο οποίος έχει ως καθήκον να «σώζει» την ομάδα της Ιταλίας...

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου «Σαν Ραφαέλε» ανακοίνωσαν ότι ο Μπερλουσκόνι ανταποκρίνεται στις θεραπείες και η κατάσταση της υγείας του επέστρεψε να μεταφερθεί στη γενική πτέρυγα νοσηλείας. Από εκεί θα παρακολουθείται η πορεία της υγείας του.

«Η κλινική του κατάσταση και η ανταπόκριση στις θεραπείες επέτρεψαν τη μεταφορά του προέδρου Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη γενική πτέρυγα νοσηλείας. Οι θεραπείες και η παρακολούθηση των λειτουργικών παραμέτρων συνεχίζονται», ήταν η ανακοίνωση της κλινικής, που νοσηλευόταν ο πρόεδρος της Μόντσα