Ευχές και ανασκόπηση από τον Γιούργκεν Κλοπ (vid)
i

Ο Γιούργκεν Κλοπ/printscreen

Ευχές και ανασκόπηση από τον Γιούργκεν Κλοπ (vid)

Sportal newsroom 12:47 - 25.12.2022

Μέσω video που «ανέβηκε» στα social media της Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ έστειλε ευχές στους φίλους της ομάδας και μαζί έκανε τη δική του ανασκόπηση για τη χρονιά που τελειώνει σε λίγες ημέρες.

Ακολουθώντας τη σχετική παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, ο Γιούργκεν Κλοπ έστειλε το δικό του μήνυμα και τις ευχές του στους φίλους της Λίβερπουλ. Στο σχετικό βίντεο που «ανέβηκε» στα social media των «ρεντς», ο Γερμανός τεχνικός αναφέρεται σε πολλά και διάφορα θέματα.

Μεταξύ άλλων, μιλάει για τα τραγούδια που του αρέσει να λέει και τις ταινίες που προτιμάει να παρακολουθεί τις ημέρες των γιορτών, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και την αγωνιστική ανασκόπησή του για το 2022. Αναφέρθηκε τόσο στην πορεία της Λίβερπουλ εντός των συνόρων, αλλά και στην αποτυχία της ομάδας του στον τελικό του Champions League, απέναντι στη Ρεάλ.

«Από αθλητικής πλευράς, το 2022 ήταν μια αρκετά επιτυχημένη χρονιά, θα έλεγα. Ξεκινήσαμε με τον τελικό του Carabao Cup. Ο τελικός του Κυπέλλου ήταν ιδιαίτερος. Τον απόλαυσα τόσο πολύ. Επειτα, το πρωτάθλημα ήταν προφανώς αρκετά θεαματικό επίσης. Πάλι ήμασταν κοντά. Ξέρω πως αυτό δεν εκτιμάται τόσο πολύ, το καταλαβαίνω, όταν βρίσκεσαι τόσο κοντά. Αλλά από την οπτική γωνία ενός προπονητή, είμαι πραγματικά υπερήφανος».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην ήττα (1-0) από τη Ρέαλ στο Παρίσι τόνισε: 

Στον τελικό του Champions League… ο κύριος Κουρτούα είχε μια αρκετά καλή ημέρα. Τα πήγαμε αρκετά καλά, αλλά δεν αισθανόμουν ότι θα το κατακτήσουμε εκείνο το βράδυ. Δεν υπήρχε αυτή η αίσθηση για διάφορους λόγους τους οποίους δεν γνωρίζαμε ακριβώς μετά τον αγώνα, όταν είχαμε ήδη χάσει. Όμως όταν ακούσαμε τις ιστορίες από τις οικογένειές μας, τι είχε συμβεί γύρω από το στάδιο τότε έγινε ξεκάθαρο: ήταν μια ειδική βραδιά για τους εντελώς λάθος λόγους. Ετσι, δεν θα είναι ένας τελικός Champions League που θα θυμόμαστε για το υπόλοιπο της ζωής μας