Η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζει τη Μπαρτσελόνα στη μάχη για τον Τούρκο… Μέσι Αρντά Γκιουλέρ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζει τη Μπαρτσελόνα στη μάχη για τον Τούρκο… Μέσι Αρντά Γκιουλέρ!

Γιώργος Σακελλαρίου 23:24 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:34 - 04.07.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει περισσότερα από 17,5 εκατ. ευρώ που είναι η ρήτρα του Αρντά Γκιουλέρ και φέρεται να έχει προβάδισμα έναντι της Μπαρτσελόνα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα δίνουν μία ακόμα μάχη.

Όχι εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά μεταγραφικά. Μία από τις πολλές που έχουν δώσει και σ’ αυτό το κομμάτι. Σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της Ρεάλ και επιβεβαιώνουν και τα τουρκικά ΜΜΕ, η Ρεάλ Μαδρίτης κατέθεσε νέα προσφορά για τον Άρντα Γκιουλέρ, το νέο αστέρι του τουρκικού ποδοσφαίρου και της Φενέρμπαχτσε. Τον Τούρκο… Μέσι, ή τον νέο Μεσούτ Οζίλ, όπως τον αποκαλούν.

Συγκεκριμένα, η «Βασίλισσα» δίνει περισσότερα από 17,5 εκατ. ευρώ, που είναι το ποσό της ρήτρας του Γκιουλέρ. Με αυτή την προσφορά, μάλιστα, η Ρεάλ πέρασε στην κούρσα την Μπαρτσελόνα. Η προσφορά των Μαδριλένων περιλαμβάνει επίσης ποσοστό μεταπώλησης για τη Φενέρ. Αυτό φέρεται να είναι 20% και μάλιστα δημοσιεύματα θέλουν τον νεαρό παίκτη να επιλέγει τη «Βασίλισσα»!

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μίλαν, Μπάγερν, Ντόρτμουντ και άλλοι σύλλογοι της Premier League, λοιπόν, παρακολουθούν στενά την περίπτωση του 18χρονου Αρντά Γκιουλέρ, αλλά η Ρεάλ αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι το φαβορί.

Σε ό,τι αφορά τη Μπαρτσελόνα, ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, ο Ντέκο, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη για να διαπραγματευτεί με τους ιθύνοντες της Φενέρμπαχτσε, αλλά και τους εκπροσώπους του παίκτη.

Όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω θέμα ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, επιβεβαίωσε ότι οι άνθρωποι του συλλόγου δουλεύουν, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία για την απόκτηση του Γκιουλέρ, με τον Ντέκο να ηγείται των διαπραγματεύσεων.

Αρντά Γκιουλέρ: Ποιος είναι ο Τούρκος... Μέσι που κάνει τα μεγαθήρια της Ευρώπης να ονειρεύονται; (vids)
REST OF THE WORLD

11:06 - 23.06.2023

Αρντά Γκιουλέρ: Ποιος είναι ο Τούρκος... Μέσι που κάνει τα μεγαθήρια της Ευρώπης να ονειρεύονται; (vids)

Στο 18ο έτος της ηλικίας του, ο Αρντά Γκιουλέρ είναι το μεγάλο «πρότζεκτ» της Φενέρμπαχτσε που κάνει θαύματα στην Τουρκία κι έχει τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων της Ευρώπης με τις επιδόσεις του.

«Ο Ντέκο ήταν στην Κωνσταντινούπολη για την περίπτωση του Γκιουλέρ. Το τμήμα σκάουτινγκ τον παρακολουθεί εδώ και καιρό, ενώ έχουμε και τη γνώμη του Ντέκο. Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε το deal», είπε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης της καταλανικής ομάδας.