Τραυματίστηκε ο πλουσιότερος παίκτης στον κόσμο: Ο ποδοσφαιριστής με σχεδόν 20 εκατ. ευρώ περουσία

Φαΐκ Μπολκιάχ

Τραυματίστηκε ο πλουσιότερος παίκτης στον κόσμο: Ο ποδοσφαιριστής με σχεδόν 20 εκατ. ευρώ περουσία

Κώστας Τόπας 08:54 - 20.02.2024

Ο Φαΐκ Μπολκιάχ, ο ανιψιός του σουλτάνου του Μπρουνέι που δοκίμασε την τύχη του ως ποδοσφαιριστής στην Πορτογαλία και την Αγγλία, και που είναι ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Φαΐκ Μπολκιάχ, ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο με περιουσιακά στοιχεία άνω των 20 εκατομμυρίων ευρώ καθώς είναι ανιψιός του σουλτάνου του Μπρουνέι, νοσηλεύεται μετά από τραυματισμό στο πόδι σε αγώνα της Premier League της Ταϊλάνδης. 

Ο εκατομμυριούχος ανιψιός του σουλτάνου του Μπρουνέι, ο οποίος στην Ευρώπη έπαιξε στις ομάδες νέων της Μαρίτιμο (Πορτογαλία), Λέστερ (Αγγλία), Σαουθάμπτον (Αγγλία) και Τσέλσι (Αγγλία), αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην ταϊλανδέζικη ομάδα Ρατσαμπούρι. Η περιουσία του Φαΐκ Μπολκιάχ εκτιμάται στα 20 δισεκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 450 εκατομμύρια δολάρια και τον Λιονέλ Μέσι στην τρίτη, με 400 εκατομμύρια.

Ο Φαΐκ Μπολκιάχ, ο οποίος είναι 25 ετών, τραυματίστηκε αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο ημίχρονο στον αγώνα με την Πόλις Τέρο. Ο πρόεδρος της ομάδας, ανέφερε για την υγεία του νεαρού ποδοσφαιριστή: «Σήμερα είναι η πιο θλιβερή μέρα. Ο αδερφός μου, πρίγκιπας Φαΐκ Μπολκιάχ, τραυματίστηκε ενώ έπαιζε για εμάς».

Ο επικεφαλής της Ρατσαμπούρι θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ενθάρρυνσης στον νεαρό ποδοσφαιριστή: «Ξέρω ότι πρέπει να πάθεις σοκ και μεγάλο πόνο αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι θα είμαστε μαζί σου σε κάθε βήμα μέχρι να φορέσεις τη φανέλα της Ρατσαμπούρ ξανά.. Παρόλο που είσαι εδώ μαζί μας μόνο οκτώ μήνες, είμαι σίγουρος ότι όλοι στο σύλλογο και οι οπαδοί σε αγαπούν. Θα περιμένουμε την ημέρα που θα επιστρέψεις πιο δυνατός από ποτέ».

Απολογήθηκε ο Μέσι για την αμφιλεγόμενη απουσία του σε φιλικό στο Χονγκ Κονγκ: «Γι' αυτό δεν έπαιξα, ζητάω συγγνώμη» (vid)
REST OF THE WORLD

08:37 - 20.02.2024

Απολογήθηκε ο Μέσι για την αμφιλεγόμενη απουσία του σε φιλικό στο Χονγκ Κονγκ: «Γι' αυτό δεν έπαιξα, ζητάω συγγνώμη» (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι έσπασε τη σιωπή του, σχετικά με την απουσία του σε φιλικό αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι στο Χονγκ Κονγκ στις αρχές Φεβρουαρίου, όπου είχε ξεσπάσει διαμάχη.

Ο Φαΐκ Μπολκιάχ, είχε... καλομάθει από μικρός τις απολαύσεις της ζωής. Στα έβδομα γενέθλια, ο θείος του και Πρίγκηπας Τζέφρι, που είναι γνωστός ως ο μεγαλύτερος «σπάταλος» στον κόσμο, κάλεσε τον Μάικλ Τζάκσον σε μία ιδιωτική συναυλία για τον γιο του, με αντίτιμο 17 εκατομμύρια δολάρια!