Άνετες προκρίσεις για Σαουθάμπτον και Κόβεντρι στον επόμενο γύρο του FA Cup

Άνετες προκρίσεις για Σαουθάμπτον και Κόβεντρι στον επόμενο γύρο του FA Cup

Δημήτρης Χούπης 00:16 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 01:08 - 07.02.2024

Σαουθάμπτον και Κόβεντρι πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του FA Cup, επικρατώντας με 3-0 και 4-1 των Γουότφορντ και Σέφιλντ Γουένζντεϊ αντίστοιχα. Στην παράταση «καθάρισε» η Λιντς, με 4-1 την Πλίμουθ.

Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε το εμπόδιο της Γουότφορντ η Σαουθάμπτον που επικράτησε με 3-0. Αντίπαλος των «αγίων» στον επόμενο γύρο του FA Cup θα είναι η Λίβερπουλ στο Anfield. 

Το σκορ για την ομάδα του Μάρτιν Ράσελ το άνοιξε ο Μάρα στο 52ο λεπτό και ο ίδιος έξι λεπτά μετά έκανε το 2-0. Ο Τσε Άνταμς στο 76ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

Κόβεντρι - Σέφιλντ Γουένζντεϊ

Εύκολο βράδυ είχε η Κόβεντρι η οποία επικράτησε με 4-1 της Σέφιλντ Γουένζντεϊ και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο Πάλμερ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 3' και εφτά λεπτά μετά ο Κανταμαρτέρι έκανε το 1-1. 

Στο δεύτερο μέρος όμως η Κόβεντρι σκόραρε τρία γκολ σε εφτά λεπτά και «καθάρισε» τη νίκη. Ο Ο' Χάρε έκανε το 2-1 στο 50', ενώ ο ίδιος έκανε το 3-1 στο 56' και ένα λεπτό μετά ο Ράιτ έκανε το 4-1. Αντίπαλος της Κόβεντρι στον επόμενο γύρο θα είναι η Μέιντστοουν

Πλίμουθ - Λιντς

Πλίμουθ και Λιντς έλυσαν τους λογαριασμούς τους στην παράταση, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας. Εκεί, τα παγώνια πάτησαν γκάζι, πέτυχαν τρία τέρματα και εξασφάλισαν την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο Νιόντο είχε δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 66ο λεπτό, όμως ο Γκάλογουεϊ ισοφάρισε και έστειλε το ματς στον έξτρα χρόνο. 

Ο Σάμερβιλ σκόραρε στο 97' και ο Ρούτερ κλείδωσε την πρόκριση στο 111'. Έξι λεπτά αργότερα, ο Χάρντι έστειλε τη μπάλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 4-1, που χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε.