Υπό διερεύνηση από την Premier League η μεταγραφή του Σάβιο στη Μάντσεστερ Σίτι

Σάβιο

i

©Photo by Alex Caparros/Getty Images

Υπό διερεύνηση από την Premier League η μεταγραφή του Σάβιο στη Μάντσεστερ Σίτι

Δημήτρης Χούπης 20:12 - 06.02.2024

Η Premier League έχει βάλει στο... μάτι τη μεταγραφή του Σάβιο από τη Χιρόνα στη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω του γεγονότος ότι οι δύο ομάδες ανήκουν στον ίδιο επιχειρηματικό όμιλο.

Στο... μάτι της Premier League έχει μπει η Μάντσεστερ Σίτι για ακόμα μια φορά. Συγκεκριμένα οι «πολίτες» έχουν κλείσει μια ακόμα μεταγραφή για το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Σάβιο της Χιρόνα να αναμένεται να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Πεπ Γκουαρδιόλα

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει κάνει αρκετά καλή χρονιά με την ομάδα της Βαρκελώνης, μετρώντας πέντε γκολ και εφτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Κάπως έτσι ο 19χρονος, που αγωνίζεται στη Χιρόνα ως δανεικός από την Τρουά, έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. 

Η Μάντσεστερ Σίτι λοιπόν πλήρωσε ένα ποσό της τάξης των δέκα εκατομμυρίων ευρώ, ένα ποσό μικρότερο από αυτό που έδωσαν οι άλλες ομάδες. Αυτή η μεταγραφή ωστόσο μπορεί να μη θεωρηθεί έγκυρη, σύμφωνα με την Telegraph. Πιο αναλυτικά ο λόγος είναι το γεγονός ότι οι δύο ομάδες (Τρουά, Μάντσεστερ Σίτι), ανήκουν στον ίδιο επιχειρηματικό όμιλο. 

Συγκεκριμένα αυτό που τράβηξε την προσοχή της Premier League ήταν οι οικονομικές κινήσεις. Κι αυτός είναι ο λόγος που τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί. Η αγγλική λίγκα λοιπόν δεν έχει σκοπό να αφήσει την κατάσταση έτσι, αφού θα εξετάσει εάν το ποσό που κατέθεσε η ομάδα του Μάντσεστερ, είναι ανάλογο της αξίας του ποδοσφαιριστή, αλλά και εάν έγιναν όλα νόμιμα προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.