Απολογήθηκε ο Μέσι για την αμφιλεγόμενη απουσία του σε φιλικό στο Χονγκ Κονγκ: «Γι' αυτό δεν έπαιξα, ζητάω συγγνώμη» (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

© PrtScr

Απολογήθηκε ο Μέσι για την αμφιλεγόμενη απουσία του σε φιλικό στο Χονγκ Κονγκ: «Γι' αυτό δεν έπαιξα, ζητάω συγγνώμη» (vid)

Κώστας Τόπας 08:37 - 20.02.2024

Ο Λιονέλ Μέσι έσπασε τη σιωπή του, σχετικά με την απουσία του σε φιλικό αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι στο Χονγκ Κονγκ στις αρχές Φεβρουαρίου, όπου είχε ξεσπάσει διαμάχη.

Ο Λιονέλ Μέσι, θέλησε να εξηγήσει, μέσα από ένα βίντεο στα social media, τους λόγους της απουσίας του σε φιλικό αγώνα της ομάδας του, Ίντερ Μαϊάμι, στο Χονγκ Κονγκ στις 4 Φεβρουαρίου, που είχε δημιουργήσει διαμάχη.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, θέλω πάντα να παίζω και να είμαι παρών σε κάθε αγώνα», εξήγησε αρχικά ο 36χρονος οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας σε αυτό το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo. «Άκουσα ότι δεν ήθελα να παίξω για πολιτικούς λόγους, αλλά αν ήταν έτσι δεν θα είχα κάνει το ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ».

Ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα, ο κυρίαρχος παγκόσμιος πρωταθλητής του Κατάρ, τόνισε επίσης ότι από την αρχή της ποδοσφαιρικής του καριέρας, οι σχέσεις του με την Κίνα ήταν πάντα «πολύ καλές και πολύ στενές». «Έκανα πολλά πράγματα με την Κίνα, συνεντεύξεις και αγώνες τόσο με την Μπαρτσελόνα όσο και με την ομάδα της Αργεντινής». Ο Μέσι διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι δεν αγωνίστηκε λόγω σωματικών προβλημάτων.

«Διάβασα και άκουσα πολλά πράγματα μετά από αυτό που συνέβη στον αγώνα στο Χονγκ Κονγκ, γι' αυτό αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο για να εξηγήσω τι πραγματικά είναι, ώστε να μην χρειαστεί να διαβάσω ψεύτικα πράγματα», πρόσθεσε.

Ο Λιονέλ Μέσι και η Ίντερ Μαϊάμι εξόργισαν τους θεατές όταν το αστέρι παρέμεινε στον πάγκο των αναπληρωματικών κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα εναντίον μιας τοπικής ομάδας στο Χονγκ Κονγκ. Ο Μέσι είχε αναφέρει έναν τραυματισμό. Οι θεατές, που είχαν πληρώσει έως και 4.800 δολάρια Χονγκ Κονγκ (570 ευρώ), είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για την απουσία του παίκτη, αλλά κυρίως για τη στάση του, γιατί δεν είχε απευθυνθεί στο κοινό για να απολογηθεί

Ο ΠΑΟΚ έχει στις ακαδημίες του τον νέο Μέσι - Ποιος είναι ο 13χρονος που πέρασε όλη την άμυνα (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:14 - 17.02.2024

Ο ΠΑΟΚ έχει στις ακαδημίες του τον νέο Μέσι - Ποιος είναι ο 13χρονος που πέρασε όλη την άμυνα (vid)

Ένα εντυπωσιακό βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες που δείχνει τον νεαρό 13χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Παπαγεωργίου, να πετυχαίνει ένα γκολ που θυμίζει... Μέσι.

Η διαμάχη αυξήθηκε ακόμη περισσότερο όταν στις 7 Φεβρουαρίου ο «Pulga» έπαιξε 30 λεπτά σε έναν φιλικό αγώνα με την Κόμπε στην Ιαπωνία.