Επος: Γονίδης και Ρόκκoς αντέγραψαν την ιστορική φωτογραφία Μέσι- Κριστιάνο (pic)
i

© Intime

Επος: Γονίδης και Ρόκκoς αντέγραψαν την ιστορική φωτογραφία Μέσι- Κριστιάνο (pic)

Γιάννης Λιβανός 12:39 - 18.02.2024

Οι δύο Έλληνες τραγουδιστές βρήκαν έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο για να διαφημίσουν τις κοινές τους εμφανίσεις, «αντιγράφοντας» τους δύο «θρύλους» του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

O Στέλιος Ρόκκος και ο Σταμάτης Γονίδης πρόκειται σε λίγες μέρες να ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο, «Posidonio».

Η πρεμιέρα μάλιστα αναμένεται την 1η Μαρτίου. Οι δύο γνωστοί και συνάμα αγαπητοί τραγουδιστές θέλησαν να προμοτάρουν τις κοινές τους εμφανίσεις με έναν άκρως ευφάνταστο τρόπο. Επέλεξαν λοιπόν να προωθήσουν την έναρξη των εμφανίσεών τους με μια «ιστορική» φωτογραφία από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Για του λόγου το αληθές, αντέγραψαν τη φωτογραφία του γαλλικού οίκου μόδας «Louis Vuitton», ο οποίος κατάφερε να ενώσει τους δυο μύθους του ποδοσφαίρου, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι, στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας.

Θυμηθείτε παρακάτω την περίφημη φωτογραφία ανάμεσα σε Ρονάλντο και Μέσι:

Μάλιστα στα κοινωνικά δίκτυα, κυκλοφορεί και ένα βίντεο στο οποίο ο Ρόκκος παίζει σκάκι με τον Γονίδη πάνω στις βαλίτσες του γνωστού οίκου μόδας. Ο Στέλιος Ρόκκος δεν δίστασε να το κοινοποιήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.