Αυτή είναι η σύντροφος του Τολιόπουλου - Αθλήτρια κι αρχηγός του ΠΑΟΚ

Αυτή είναι η σύντροφος του Τολιόπουλου - Αθλήτρια κι αρχηγός του ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 12:08 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 17.02.2024

Ο μπασκετμπολίστας του Άρη, Βασίλης Τολιόπουλος είναι ζευγάρι με την παίκτρια της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Μαρία Χατζηπαρασίδου.

Στα καλύτερά του βρίσκεται ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο 27χρονος γκαρντ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρη κι είναι από τους πιο πολύτιμους παίκτες των «κίτρινων» τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη. 

Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι εκείνος που με τα τρίποντα που σημείωσε στην τέταρτη περίοδο χάρισε τη νίκη στον Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League

https://www.sportal.gr/basket/article/aris-trento-84-77-2024020716512698631

Ο 27χρονος γκαρντ ήταν για ακόμη μία φορά εξαιρετικός και με τους 17 πόντους που σημείωσε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη του Άρη κόντρα στην Τρέντο και την πρόκριση των «κίτρινων» στα play-in του Eurocup

Ο Τολιόπουλος... πετάει τόσο αγωνιστικά όσο κι εξωαγωνιστικά. Ο βραχύσωμος γκαρντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι ζευγάρι με την παίκτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Μαρία Χατζηπαρασίδου. Το νεαρό ζευγάρι είναι αρκετά ερωτευμένο κι αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις τους στα social media. 

Τολιόπουλος: «Στο τέλος δεν σκεφτόμουν τα προηγούμενα χαμένα σουτ»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:44 - 05.02.2024

Τολιόπουλος: «Στο τέλος δεν σκεφτόμουν τα προηγούμενα χαμένα σουτ»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος αποτέλεσε τον «δήμιο» του Παναθηναϊκού στο τέλος του αγώνα του ΟΑΚΑ, με τον Αρχηγό του Άρη να αναφέρεται στη σημασία της νίκης, αλλά και στα μεγάλα σουτ που ευστόχησε.