Μαγεμένος ο Γκαλμπιάτι από την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο!
i

©InTime

Μαγεμένος ο Γκαλμπιάτι από την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο!

Γιάννης Πάλλας 12:14 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 08.02.2024

Τι είπε ο προπονητής της Τρέντο Πάολο Γκαλμπιάτι στους ανθρώπους του Άρη μετά το τέλος του αγώνα

Παρότι η Τρέντο ηττήθηκε στο Αλεξάνδρειο, ο προπονητής της Ιταλικής ομάδας Πάολο Γκαλμπιάτι, άφησε στην άκρη το τελικό αποτέλεσμα και έδειχνε έναν άνθρωπο που απόλαυσε την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Άρη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο!

«Δεν έχω ζήσει ξανά τέτοια ατμόσφαιρα, ήταν κάτι το μοναδικό» έλεγε ο προπονητής της Τρέντο την ώρα που κατευθύνονταν στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στους ανθρώπους των «κιτρίνων».

Ο κόσμος είχε μαγέψει τον Γκαλμπιάτι, ο οποίος όπως έλεγε «έζησα κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει στην καριέρα μου, ο κόσμος ήταν εντυπωσιακός, σας αξίζουν συγχαρητήρια».

Οι φίλοι του Άρη έκλεψαν την παράσταση σ’ ένα ακόμη ματς και δικαίωσαν με την παρουσία τους στο γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια του Eurocup την ορθότητα της επιλογής του να αγωνιστεί η ομάδα στην Ευρώπη.

Δεν έπαιξαν ούτε μια φορά σε άδειο γήπεδο, στήριξαν την ομάδα σε κάθε παιχνίδι και τα λόγια του προπονητή της Τρέντο μετά το τέλος της αναμέτρησης σε ανθρώπους της διοίκησης των «κιτρίνων» αποτελούν το μεγαλύτερο παράσημο για την προσπάθεια που γίνεται από τον Γιάννη Καστρίτη, τους παίκτες του και τη διοίκηση της ομάδας.