Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Ο Μπάμπα μένει ελεύθερος από την Τσέλσι και θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ έως το 2025»

Μπάμπα Ράχμαν

i

© Intime

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Ο Μπάμπα μένει ελεύθερος από την Τσέλσι και θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ έως το 2025»

Ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε τις λεπτομέρειες σχετικά με τη μεταγραφή του Μπάμπα Ράχμαν στον ΠΑΟΚ.

Μετά τη συμφωνία με τη Γουότφορντ για τη μεταγραφή του Τροστ-Έκονγκ, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κλείσει κι έναν παλιό... γνώριμο. Ο λόγος γίνεται για τον Μπάμπα Ράχμαν, ο οποίος είναι με το 1,5 πόδι στην Τούμπα. Ο καλύτερος δημοσιογράφος του κόσμου στον τομέα των μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σχολίασε την επικείμενη επιστροφή του Γκανέζου μπακ στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε και μερικές από τις λεπτομέρειες του deal.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο tweet: 

«Όλα έχουν τελειώσει για τον Μπάμπα Ράχμαν στην Τσέλσι. Το συμβόλαιο του λύνεται κοινή συναινέσει και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ θα υπογράψει ως ελεύθερος για δυο χρόνια που θα τον κρατήσει εκεί μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όπως επίσης και ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας».

Να θυμίσουμε, ο Γκανέζος ακραίος οπισθοφύλακας ήρθε στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού ως αντικαταστάτης του Γιαννούλη τη σεζόν 2020-21 και αγωνίστηκε με την «ασπρόμαυρη» φανέλα για έξι μήνες. Σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μέτρησε ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ πανηγύρισε και το Κύπελλο Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του 29χρονου διεθνή με την Τσέλσι έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο θα μείνει ελεύθερος καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Εκτός από τον Μπάμπα, ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στον Τροστ-Έκονγκ, όπου σύμφωνα με τον ίδιο θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους «ασπρόμαυρους». Ο αμυντικός της Γουότφορντ θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ για λογαριασμό της Μίντιλαντ. Σε ότι αφορά τον Τροστ-Έκονγκ, ο διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας έχει συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο» και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ο παίκτης έφτασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, με σκοπό να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα. Οι ετήσιες απολαβές του έμπειρου άσου θα αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ, ενώ οι «ασπρόμαυροι» στην αγγλική ομάδα θα καταβάλουν λίγο πάνω από 1 εκατ. ευρώ. Ο Τροστ-Έκονγκ τελείωσε τη σεζόν ως δανεικός στη Σαλερνιτάνα (9 συμμετοχές και 1 γκολ στην Ιταλία από τον Γενάρη, ενώ στο πρώτο μισό της περιόδου είχε 17 αγώνες και 1 γκολ στη Γουότφορντ).