«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Τροστ-Έκονγκ

Τροστ-Έκονγκ

i

© Instagram

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Τροστ-Έκονγκ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:39 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 03.07.2023

Ο Τροστ-Έκονγκ έφτασε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Τροστ-Έκονγκ στον ΠΑΟΚ, με τον Νιγηριανό στόπερ να φτάνει στη Θεσσαλονίκη για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ο «Δικέφαλος» προχώρησε στην πρώτη του προσθήκη για τη νέα σεζόν, αφού έκανε δικό του τον 30χρονο αμυντικό. Ο αμυντικός της Γουότφορντ θα είναι ο αντικαταστάτης του Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ για λογαριασμό της Μίντιλαντ. Σε ότι αφορά τον Τροστ-Έκονγκ, ο διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας έχει συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο» και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ο παίκτης έφτασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, με σκοπό να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα, το οποίο θα είναι τριετές.

Οι ετήσιες απολαβές του έμπειρου άσου θα αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ, ενώ οι «ασπρόμαυροι» στην αγγλική ομάδα θα καταβάλουν λίγο πάνω από 1 εκατ. ευρώ. Ο Τροστ-Έκονγκ τελείωσε τη σεζόν ως δανεικός στη Σαλερνιτάνα (9 συμμετοχές και 1 γκολ στην Ιταλία από τον Γενάρη, ενώ στο πρώτο μισό της περιόδου είχε 17 αγώνες και 1 γκολ στη Γουότφορντ).

Η αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για Ολλανδία

Στο αεροδρόμιο Μακεδονία βρέθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ από νωρίς το πρωί, με σκοπό να αναχωρήσει για την Ολλανδία, εκεί όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η κάμερα του Sportal βρέθηκε εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις. Στην αποστολή του Δικεφάλου βρίσκονται και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες απουσίαζαν από τις προπονήσεις λόγω έξτρα άδειας. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τους Ζίβκοβιτς, Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια, οι οποίοι πλέον ενσωματώθηκαν και ταξίδεψαν με το υπόλοιπο ρόστερ για το Τέχελεν της Ολλανδίας.

«Συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σαμάτα - Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί το deal»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:23 - 02.07.2023

«Συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σαμάτα - Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί το deal»

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Εμπουανά Αλί Σαμάτα και αναμένεται σύντομα να επισημοποιηθεί μεταγραφή του έμπειρου φορ στον Δικέφαλο του βορρά.

Από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί πως ο Φιλίπε Σοάρες περίμενε την ομάδα στο αεροδρόμιο, καθώς λίγο νωρίτερα έκανε εξετάσεις για το θέμα των ενοχλήσεων του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του μέχρι στιγμής όλα είναι οκ, απλά θα χρειαστεί προφύλαξη. Η πτήση τσάρτερ ήταν προγραμματισμένη για τις 10:15 με προορισμό το Ντίσελντορφ, ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα μεταφερθεί οδικώς στο Τέχελεν.