Ο Τροστ-Έκονγκ έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τροστ-Έκονγκ

i

© Watford FC

Ο Τροστ-Έκονγκ έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Η μεταγραφή του Τροστ-Έκονγκ στον ΠΑΟΚ έχει μπει στο τελικό στάδιο κι αναμένεται σύντομα να επισημοποιηθεί.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν, αφού έκανε δικό του τον 30χρονο Νιγηριανό στόπερ, Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ. Ο αμυντικός της Γουότφορντ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ για λογαριασμό της Μίντιλαντ. Σε ότι αφορά τον Τροστ-Έκονγκ, ο διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας έχει συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο» και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο 30χρονος στόπερ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα (3/7), με σκοπό να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα είναι τριετές. Ο στόχος του συλλόγου είναι να μπει άμεσα η υπογραφή, για να τεθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου. Οι ετήσιες απολαβές του έμπειρου άσου θα αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ, ενώ οι «ασπρόμαυροι» στην αγγλική ομάδα θα καταβάλουν λίγο πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Ο Τροστ-Έκονγκ τελείωσε τη σεζόν ως δανεικός στη Σαλερνιτάνα (9 συμμετοχές και 1 γκολ στην Ιταλία από τον Γενάρη, ενώ στο πρώτο μισό της περιόδου είχε 17 αγώνες και 1 γκολ στη Γουότφορντ).

Έτοιμος για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Στο αεροδρόμιο Μακεδονία βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ από νωρίς το πρωί, με σκοπό να αναχωρήσει για την Ολλανδία, εκεί όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η κάμερα του Sportal βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις. Στην αποστολή του Δικεφάλου βρίσκονται και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες απουσίαζαν από τις προπονήσεις λόγω έξτρα άδειας. 

Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τους Ζίβκοβιτς, Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια, οι οποίοι πλέον ενσωματώθηκαν και θα ταξιδέψουν με το υπόλοιπο ρόστερ για το Τέχελεν της Ολλανδίας.

«Συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σαμάτα - Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί το deal»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:23 - 02.07.2023

«Συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σαμάτα - Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί το deal»

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Εμπουανά Αλί Σαμάτα και αναμένεται σύντομα να επισημοποιηθεί μεταγραφή του έμπειρου φορ στον Δικέφαλο του βορρά.

Από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί πως ο Φιλίπε Σοάρες περίμενε την ομάδα στο αεροδρόμιο, καθώς λίγο νωρίτερα έκανε εξετάσεις για το θέμα των ενοχλήσεων του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του μέχρι στιγμής όλα είναι οκ, απλά θα χρειαστεί προφύλαξη. Η πτήση τσάρτερ είναι προγραμματισμένη για τις 10:15 με προορισμό το Ντίσελντορφ, ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα μεταφερθεί οδικώς στο Τέχελεν.