Ο Φαν Μπόμελ για το λάθος στη λίστα της Αντβέρπ: «Κι όμως τον ξεχάσαμε, είναι κάτι το τραγικό»

Αντβέρπ

i

©Intime

Ο Φαν Μπόμελ για το λάθος στη λίστα της Αντβέρπ: «Κι όμως τον ξεχάσαμε, είναι κάτι το τραγικό»

Κώστας Τόπας 15:17 - 15.09.2023

Ο προπονητής της Αντβέρπ, Μαρκ Φαν Μπόμελ παραδέχθηκε ότι ξέχασε να δηλώσει τον Σαμ Βάινς, στη λίστα για τα παιχνίδια της στο Champions League.

Η Αντβέρπ απέκλεισε την ΑΕΚ στα playoff του Champions League και προκρίθηκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο ερασιτεχνισμός της ωστόσο, έκανε την εμφάνιση του, πριν καν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στους ομίλους. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου, δεν δήλωσαν τον βασικό αριστερό τους μπακ, Σαμ Βάινς στην λίστα γιατί τον... ξέχασαν.

Ο παίκτης μάλιστα, είναι εκείνος απ' τον οποίο ξεκίνησε το γκολ της Αντβέρπ κόντρα στην ΑΕΚ στο 1-0, με τον αμυντικό των Βέλγων να εκτελεί το πλάγιο. Ο Φαν Μπόμελ, κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το γεγονός λέγοντας πως: «Τι εννοείς με αυτό; Ναι το παραδέχομαι, δεν το κάναμε σωστά. Ο Βάινς φυσικά και ανήκει κανονικά στη λίστα. Κάναμε ένα λάθος, ένα τραγικό λάθος και το κακό είναι ότι τώρα δεν μπορούμε να το διορθώσουμε», ήταν τα λόγια του Φαν Μπόμελ, ο οποίος συνέχισε:

«Πώς αισθάνεται με αυτό ο παίκτης; Λοιπόν, όλοι θέλουν να είναι σε αυτή τη λίστα. Φυσικά όπως και είναι το λογικό είναι απογοητευμένος. Αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς και τώρα είναι επικεντρωμένος στο να γίνει καλά και να μπορεί να αγωνιστεί και πάλι. Αυτό είναι το σημαντικότερο», κατέληξε.