Φαν Ντάικ για το μέλλον του: «Είμαι χαρούμενος εδώ - Να είμαι κομμάτι της Λίβερπουλ και μετά τον Κλοπ»

Βίρτζιλ Φαν Ντάικ

i

© Intime

Φαν Ντάικ για το μέλλον του: «Είμαι χαρούμενος εδώ - Να είμαι κομμάτι της Λίβερπουλ και μετά τον Κλοπ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:50 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 19.05.2024

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ξεκαθάρισε τα σχέδια που έχει για το μέλλον του.

Μπορεί πριν μερικές εβδομάδες ο Φαν Ντάικ να δήλωνε αβέβαιος για το μέλλον του, ωστόσο πλέον τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει. Ο Ολλανδός διεθνής στόπερ και ηγέτης της Λίβερπουλ έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Αγγλίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και σύμφωνα με τα ΜΜΕ του εξωτερικού, ο ίδιος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του όμως, ο 32χρονος αμυντικός πήρε θέση για την... επόμενη μέρα και ξεκαθάρισε πως ο στόχος του είναι να αποτελέσει κομμάτι της Λίβερπουλ και μετά την αποχώρηση του Κλοπ από τον πάγκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η προσοχή είναι τώρα στα τελευταία δύο παιχνίδια και στη συνέχεια ο σύλλογος θα εστιάσει στο ποιος είναι ο νέος προπονητής και υπάρχει μια μεγάλη μετάβαση κι εγώ είμαι μέρος της. Δεν υπάρχει κάτι για μένα να συζητήσω (αναφορικά με το μέλλον μου), επειδή δεν υπάρχει κάποιο νέο. Όπως είπα, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, αγαπώ το σύλλογο και μπορείτε να το δείτε αυτό επίσης.

Είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου ήδη. Θα γίνουν πολλές αλλαγές και δεν θα έλεγα ότι το τρομακτικό είναι η σωστή λέξη, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό αυτό που θα συμβεί τώρα. Ας δούμε λοιπόν».

Φαν Ντάικ για το τελευταίο παιχνίδι του Κλοπ: «Δεν είμαι καλός στους αποχαιρετισμούς, θα είναι άθλια μέρα»

Η εποχή Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ φτάνει ολοένα και πιο κοντά στο τέλος της, αφού ο Γερμανός εδώ και μερικούς μήνες έχει κάνει γνωστό πως θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς από την ομάδα. Παρόλο που έχει ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό του.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ λοιπόν μιλώντας πρόσφατα στο ITV αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τελευταία ημέρα του Κλοπ στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Ο Ολλανδός συγκεκριμένα, σχολίασε πως δεν είναι συναισθηματικός άνθρωπος, λέγοντας επίσης ότι δεν είναι και καλός στους αποχαιρετισμούς. Τόνισε δε πως η συγκεκριμένη μέρα αναμένεται να είναι αρκετά κακή.

«Δεν είμαι συναισθηματικός άνθρωπος, Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί. Θα είναι απαίσια εκείνη η μέρα. Ως αρχηγός μπορεί να μιλήσω λίγο, εκείνη η μέρα θα είναι χάλια. Θα είναι πιο εύκολο αν έχουμε πετύχει, αυτός είναι ο στόχος μας», ήταν τα λόγια του αρχηγού της Λίβερπουλ.