Ο Κάραγκερ «έκραξε» τον Κασεμίρο: «Πρέπει να σταματήσει να παίζει σε κορυφαίο επίπεδο, το ποδόσφαιρο τον άφησε» (vid)

Κάραγκερ - Κασεμίρο

i

© PrtScr

Ο Κάραγκερ «έκραξε» τον Κασεμίρο: «Πρέπει να σταματήσει να παίζει σε κορυφαίο επίπεδο, το ποδόσφαιρο τον άφησε» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:25 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 19.05.2024

Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, σχολίασε με καυστικό τρόπο την εικόνα που παρουσιάζει ο Κασεμίρο στον αγωνιστικό χώρο.

Η Κρίσταλ Πάλας έκανε ότι ήθελε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς την διέλυσε με 4-0, για την 36η αγωνιστική της Premier League.

Με αυτήν τη νίκη, η ομάδα του Όλιβερ Γκλάνσερ παρέμεινε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην 8η θέση με 54 πόντους, όσους έχει και η Τσέλσι.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Κασεμίρο έγινε αποδέκτης σκληρής κριτικής, καθώς παρουσίασε μία πολύ κακή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στην εκπομπή Monday Night Football του Sky Sport, ο Τζέιμι Κάραγκερ τα... έχωσε στον Βραζιλιάνο μέσο κι ανέφερε πως ο ίδιος θα πρέπει να σταματήσει να αγωνίζεται σε ελίτ επίπεδο, καθώς «το ποδόσφαιρο τον έχει εγκαταλείψει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είπα στο ημίχρονο ότι πρέπει (ο Τεν Χαγκ) να βγάλει τον Κασεμίρο. Ξέρω ότι έχει παιδιά στον πάγκο, αλλά νομίζω ότι ο Κασεμίρο -απολύτως σοβαρά- θα πρέπει να γνωρίζει κι ο ίδιος απόψε ως έμπειρος παίκτης, ότι θα πρέπει να του απομένουν μόνο άλλα τρία παιχνίδια στο κορυφαίο επίπεδο. Τα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και ο τελικός του κυπέλλου [FA]. Και θα έπρεπε να σκέφτεται: "πρέπει να πάω στο MLS ή στη Σαουδική Αραβία". Μιλάω απολύτως σοβαρά.

Γερνάει, οι άνθρωποι γύρω του πρέπει να του πουν ότι αυτό πρέπει να σταματήσει. Βλέπουμε έναν από τους σπουδαιότερους της σύγχρονης εποχής να παίζει σε μια από τις καλύτερες μεσαίες γραμμές που έχουμε δει και που κυριάρχησε στην Ευρώπη. Αυτός στη μέση, ο Κρόος στη μία πλευρά, ο Μόντριτς από την άλλη, ήταν από τους καλύτερους μέσους. Θα μπορούσε εύκολα να κοντράρει τη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα που όλοι αγαπήσαμε με τους Μπουσκέτς, Τσάβι και Ινιέστα.

Ήταν σπουδαίος, δεν είμαι ούτε κατά διάνοια στο επίπεδο αυτού που έχει πετύχει αυτός ο άνθρωπος. Τσάμπιονς Λιγκ, να παίζει με τη Βραζιλία, με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά πάντα θυμάμαι κάτι όταν αποσύρθηκα κι εγώ, υπήρχε ένα ρητό που πάντα θυμάμαι ως ποδοσφαιριστής, "αφήστε το ποδόσφαιρο πριν σας αφήσει το ποδόσφαιρο". Το ποδόσφαιρο τον άφησε σε αυτό το κορυφαίο επίπεδο, πρέπει να σταματήσει σε αυτό το επίπεδο ποδοσφαίρου και να πάρει μεταγραφή».

Εφιαλτικό βράδυ για τον Κασεμίρο: Τον ντρίμπλαραν 8 φορές οι αντίπαλοί του

Ο Κασεμίρο σημείωσε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της καριέρας του και σίγουρα τη βαριά ήττα από την Κρίσταλ Πάλας θα θέλει να τη διαγράψει άμεσα από την μνήμη του.

Ο Βραζιλιάνος πρώην χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης είδε να τον ντριμπλάρουν οκτώ φορές σε ολόκληρο το 90λεπτο. Πρόκειται για τη χειρότερη επίδοση, αφού έγινε ο ποδοσφαιριστής που έχασε τις περισσότερες μονομαχίες σε έναν αγώνα της Premier League τη φετινή σεζόν.