Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε με τεσσάρα την απογοητευτική Γιουνάιτεντ
i

©Photo by Alex Pantling/Getty Images

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε με τεσσάρα την απογοητευτική Γιουνάιτεντ

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:58 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 19.05.2024

Η Κρίσταλ Πάλας έκανε πάρτι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς επικράτησε με 4-0, για την 36η αγωνιστική της Premier League.

Η Κρίσταλ Πάλας έκανε ότι ήθελε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς την διέλυσε με 4-0, για την 36η αγωνιστική της Premier League.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Όλιβερ Γκλάνσερ είναι στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» παρέμειναν στην 8η θέση με 54 πόντους, όσους έχει και η Τσέλσι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 12ο λεπτό πήραν το προβάδισμα. Ο Μάικλ Ολίσε μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 για την Πάλας.

Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 40ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ματετά.

Ο Κρις Ρίτσαρντς βρήκε τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος κινήθηκε μέσα στην περιοχή και με μονοκόματο σουτ έκανε το 2-0. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 2-0.

Στο 53ο λεπτό οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το τρίτο γκολ. Ο Εμπερέτσι Έζε βρέθηκε ξεμαρκάριστος στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αντρέ Ονάνα.

Ωστόσο πέντε λεπτά μετά, η Πάλας πήρε αέρα τριών τερμάτων κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους». Ο Ταιρίκ Μίτσελ με καταπληκτικό τελείωμα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ονάνα για το 3-0 των γηπεδούχων. Το τελικό 4-0 για την Κρίσταλ Πάλας διαμόρφωσε ο Ολίσε, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό τέρμα στο ματς.

Οι ενδεκάδες

Κρίσταλ Πάλας (Όλιβερ Γκλάσνερ): Χέντερσον, Κλάιν (78 Γκουέχι), Άντερσεν, Ρίτσαρντς, Μίτσελ, Μουνιόθ, Χιους (68΄Ρίντεβαλντ), Γουάρτον, Ολίσε (85΄Σλουπ), Έζε (85΄Αγιού), Ματετά (68΄Έντουαρντ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγ): Ονάνα, Ουάν Μπισάκα, Κασεμίρο, Έβανς, Νταλότ, Μαϊνού, Έρικσεν, Άντονι (60΄Άμραμπατ), Μάουντ (80΄Ντιαλό), Γκαρνάτσο, Χόιλουντ (80΄Γουίτλι)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 36ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (37ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ