Φαν Όβερεϊμ: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός, διαθέτουν πολλή ποιότητα σαν μονάδες»
i

©intime

Φαν Όβερεϊμ: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός, διαθέτουν πολλή ποιότητα σαν μονάδες»

Δημήτρης Χούπης 18:59 - 06.03.2024

Ο μέσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιόρις Φαν Όβερεϊμ ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός είχε σπουδαία ομάδα, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε ότι έχει πολλή ποιότητα σαν μονάδες.

Ολυμπιακός και Μακάμπι Τελ Αβίβ έρχονται αντιμέτωποι στο Γ. Καραϊσκάκης για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Conference League.

Ο μέσος των Ισραηλινών, Γιόρις Φαν Όβερεϊμ στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι σχολίασε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι σπουδαία ομάδα, με ποιότητα σαν μονάδες. Ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους εξτρέμ του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι θα πρέπει να είναι οι παίκτες του προετοιμασμένοι.

«Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι πολύ καλή. Διαθέτουν πολλή ποιότητα σαν μονάδες, αλλά εμείς από την αρχή της σεζόν παίζουμε σε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη και έχουμε έρθει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα είναι όμως δύσκολο γιατί ο Ολυμπιακός διαθέτει μια καλή ομάδα. Έχουν έναν πολύ καλό φορ, οι ακραίοι τους δουλεύουν πολύ καλά και θα πρέπει να αμυνθούμε καλά απέναντί τους και να είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Πιστεύω πως θα χρειαστεί να έχουμε καλή ανασταλτική λειτουργία στη μεσαία γραμμή και θα χρειαστεί να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τους εμποδίσουμε από το να δημιουργήσουν ευκαιρίες», ήταν τα λόγια του αρχικά.

Ερωτηθείς για τη σύγκριση με το παιχνίδι με τον Άρη για τα προημιτελικά είπε: «Είναι δύσκολο να συγκρίνεις. Με τον Άρη ήμασταν στα προκριματικά, τώρα είμαστε στους "16". Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και μια καυτή ατμόσφαιρα, όπως αυτή που συναντήσαμε απέναντι στον Άρη».