Φαν' τ Σχιπ: «Είχα συζητήσει την επιστροφή μου στον Άγιαξ με τη σύζυγό μου, γι' αυτήν πήρα την απόφαση»

Φαν' τ Σχιπ: «Είχα συζητήσει την επιστροφή μου στον Άγιαξ με τη σύζυγό μου, γι' αυτήν πήρα την απόφαση»

Δημήτρης Χούπης 18:21 - 30.10.2023

Ο Τζον Φαν' τ Σχιπ μίλησε στην επίσημη σελίδα του Άγιαξ και σχολίασε πως ο λόγος που επέστρεψε στον «Αίαντα» ήταν η σύζυγός του, αφού ήταν δική της επιθυμία πριν φύγει από τη ζωή.

Ο Άγιαξ βρίσκεται στη χειρότερη περίοδο της ιστορίας του, αφού μετά την ήττα από την Αϊντχόφεν με 2-5 είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς. Λόγω των κακών αποτελεσμάτων η ομάδα του Άμστερνταμ πήρε την απόφαση να απολύσει τον Μορίς Στέιν και τη θέση του να πάρει ο Τζον Φαν' τ Σχιπ

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, ανακοινώθηκε σήμερα από τον «Αίαντα» και ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε, σχολίασε πως αυτή την απόφαση την πήρε λόγω της γυναίκας του, η οποία πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Συγκεκριμένα ο Ολλανδός προπονητής ανέφερε πως την επιστροφή του στον Άγιαξ την είχε συζητήσει μαζί της, οπότε του ήταν εύκολο να γυρίσει πίσω στο Άμστερνταμ. 

«Έλαβα μία κλήση όταν ήμουν στην Αθήνα με την οικογένειά μου στην κηδεία της συζύγου μου. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, με ρώτησαν για το πώς θα μου φαινόταν να αναλάβω την ομάδα. Το είχα συζητήσει αυτό με τη γυναίκα μου στο παρελθόν και μου είχε πει ότι έπρεπε να το κάνω.

Για αυτό το λόγο είναι εύκολη η απόφαση που πήρα. Τη στηρίζω πλήρως. Ο Άγιαξ με στηρίζει και η γυναίκα μου συμφώνησε σε αυτό "από ψηλά". Ξέρω ότι είναι μαζί μου σε αυτό. Καταρχήν, ο Άγιαξ είναι ο σύλλογός μου και θέλω να βοηθήσω. Κατά δεύτερον, το είχα συζητήσει πολύ προσεκτικά με την Ντανιέλ πριν πεθάνει. Είχε έντονη επιθυμία να κάνω κάτι με τον Άγιαξ ξανά. Πρώτον, επειδή ο Άγιαξ είναι ο σύλλογός μου, δεύτερος επειδή ήταν και δικός της σύλλογος επίσης. Άλλωστε, η αγάπη μας άρχισε εδώ», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. 

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!