Επιμένουν στην Τουρκία για Κωνσταντέλια: «Η Γαλατασαράι ετοιμάζει πρόταση 13 εκατ. ευρώ για να πείσει τον ΠΑΟΚ»
i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©Intime

Επιμένουν στην Τουρκία για Κωνσταντέλια: «Η Γαλατασαράι ετοιμάζει πρόταση 13 εκατ. ευρώ για να πείσει τον ΠΑΟΚ»

Κώστας Τόπας 09:36 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 23.02.2023

Νέο δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει ότι η Γαλατασαράι ετοιμάζεται να προσφέρει13 εκατομμύρια ευρώ για να πείσει τον ΠΑΟΚ να παραχωρήσει τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Η… μανία για τον Κωνσταντέλια συνεχίζεται στο εξωτερικό, με νέα δημοσιεύματα να αναφέρονται στις ομάδες που ορέγονται το «διαμάντι» του ΠΑΟΚ, ψάχνοντας μάλιστα και την τιμή του. Δημοσίευμα από το εξωτερικό θέλει το wonderkid των «ασπρόμαυρων» να βρίσκεται στο στόχαστρο των Τσέλσι, Μπαρτσελόνα και όχι μόνο...

Πριν από μερικές ημέρες δημοσίευμα στην Τουρκία ανέφερε ότι η Γαλατασαράι κατέθεσε πρόταση ύψους 6.000.000 ευρώ συν 2.000.000 ευρώ σε μπόνους, ωστόσο ο ΠΑΟΚ την αρνήθηκε. Αυτή τη φορά νέα δημοσιεύματα τονίζουν πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ετοιμάζεται να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 13 εκατομμύρια ευρώ για τον Κωνσταντέλια.

«Η πρόταση των 6 εκατομμυρίων της Γαλατασαράι στον ΠΑΟΚ απορρίφθηκε. Ο ποδοσφαιριστής ωστόσο είναι ζεστός για την "Τσιμ Μπομ" καθώς του κατατέθηκε από την Γαλατά μια πρόταση αστρονομική σε σχέση με τα χρήματα που κερδίζει στην Ελλάδα. Και είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα της εφόσον οι δυο ομάδες συμφωνήσουν.

Από την άλλη πλευρά όμως οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ φτάνουν στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ζαχαριάν παραμένει προτεραιότητα για την Γαλατά ωστόσο αν η μεταγραφή του ναυαγήσει οριστικά τότε ένα μπάτζετ 13 εκατομμυρίων θα είναι διαθέσιμο να χρησιμοποιηθεί για τον Γιάννη Κωνσταντέλια», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της Fanatik.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γαλατασαράι, επιδιώκει τον τελευταίο καιρό να αποκτήσει τον Αρσέν Ζαχαριάν, τον επίσης νεαρό μεσοεπιθετικό της Ντιναμό Μόσχας, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ρωσικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, η προσπάθεια της δεν φαίνεται να αποφέρει καρπούς, καθώς και στην περίπτωση του νεαρού Ρώσου ο συναγωνισμός είναι μεγάλος...