Ο εγγονός του Φατίχ Τερίμ πόζαρε με το «τριφύλλι» στο στήθος (pic)

Οικογένεια Τερίμ

i

© PrtScr

Ο εγγονός του Φατίχ Τερίμ πόζαρε με το «τριφύλλι» στο στήθος (pic)

Σύσσωμη η οικογένεια του Φατίχ Τερίμ κινείται σε ρυθμούς... Παναθηναϊκού.

Οι δύο κόρες του Φατίχ Τερίμ, Μπους και Μεβρέ αποτελούν τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του Τούρκου τεχνικού. Από τη μέρα που πάτησε στην Ελλάδα ο πολύπειρος κόουτς του Παναθηναϊκού, η οικογένειά του δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του. 

Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της, η Μεβρέ δημοσιοποίησε μία φωτογραφία με... πράσινο άρωμα, στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια, ο γιος της και ο πατέρας της. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, ο μικρός είναι ντυμένος με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού.

Η influencer κόρη του Φατίχ Τερίμ, Μπουσέ, που ρίχνει το instagram σε κάθε ανάρτηση της (pics)

Η μικρότερη κόρη του Τερίμ χρησιμοποιεί εκτεταμένα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας πολλούς ακόλουθους, τους οποίους φροντίζει να «τροφοδοτεί» κάθε λίγο και λιγάκι με πολλές αναρτήσεις.

Λάτρης της μόδας και των όμορφων τοπίων, η ίδια δεν διστάζει να ποζάρει χαμογελαστή σε κάθε σχεδόν ποστάρισμα της αποδεικνύοντας το πόσο κομψή και όμορφη είναι. Τονίζεται επίσης ότι η Μπουσέ έχει και δύο μικρά κοριτσάκια χρίζοντας κατ' αυτόν τον τρόπο τον Φατίχ περήφανο παππού.

Ο Τερίμ δεν πρόκειται να μάθει «ελληνικά»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:50 - 12.02.2024

Ο Τερίμ δεν πρόκειται να μάθει «ελληνικά»

Ο Φατίχ Τερίμ απέδειξε και στις Σέρρες πως έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και δεν θα επηρεαστεί καθόλου για την τακτική του Παναθηναϊκού, από την περιβόητη ελληνική πραγματικότητα. Το Sportal εξηγεί πως λειτούργησε ο «αυτοκράτορας».