Το πρωί της Τετάρτης (27/12) στην Ελλάδα ο Τερίμ με ιδιωτική πτήση

Φατίχ Τερίμ

Το πρωί της Τετάρτης (27/12) στην Ελλάδα ο Τερίμ με ιδιωτική πτήση

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:15 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 26.12.2023

Άλλαξε η ώρα άφιξης του Φατίχ Τερίμ και ο Τούρκος τεχνικός θα βρεθεί στη χώρα μας το πρωί της Τετάρτης (27/12) για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με ιδιωτική πτήση.

Η αρχική ενημέρωση ήθελε τον Φατίχ Τερίμ να φτάνει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12), προκειμένου να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του ως ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Εντέλει υπήρξε μια διαφοροποίηση, όχι όσον αφορά την ημέρα αλλά την ώρα άφιξης του Τούρκου προπονητή στη χώρα μας. Ο Φατίχ Τερίμ θα πετάξει τελικά με ιδιωτική πτήση, που αναμένεται να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 10.50 το πρωί της Τετάρτης.

Ο 70χρονος τεχνικός αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά. Και μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Άλλωστε δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, καθώς με το νέο έτος το αγωνιστικό πρόγραμμα των «πρασίνων» είναι βαρύ.

Το ντεμπούτο του Τερίμ στον πράσινο πάγκο θα γίνει στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο (3/1), ενώ τέσσερις μετά είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Μετέπειτα ακολουθούν τα απανωτά ντέρμπι... 

Μία παράλογη απόφαση και ένας προπονητής νικητής

Μία παράλογη απόφαση και ένας προπονητής νικητής

Ο Φατίχ Τερίμ είναι ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας και έχει τη νοοτροπία να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Αλλά δεν αλλάζει ότι η απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε αυτό το τάιμινγκ, είναι λάθος και ρίσκο... Γράφει ο Μπάμπης Τσιμπίδας.

Η αρχή θα γίνει με τον Ολυμπιακό εντός έδρας για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (10/1), μετά είναι το ματς με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» (14/1), ακολουθεί ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο (17/1), στη συνέχεια είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20/1) και ο Γενάρης κλείνει με ένα ακόμα ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο (27/1), αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.