Το πρώτο ποστάρισμα του Τερίμ ως προπονητής του Παναθηναϊκού

O Φατίχε Τερίμ

i

© Intime

Το πρώτο ποστάρισμα του Τερίμ ως προπονητής του Παναθηναϊκού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:56 - 26.12.2023

Στα ελληνικά γράφτηκε η πρώτη ανάρτηση από τον Φατίχ Τερίμ, ως νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Το απόγευμα της Τρίτης ο Παναθηναϊκός άλλαξε και επίσημα σελίδα. Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς αποτέλεσε παρελθόν από τους «πράσινους» και στη θέση του βρέθηκε και επίσημα ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΠΑΕ. 

Ο ίδιος έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά από αυτή τη συμφωνία και εκείνη ήταν γραμμένη στα ελληνικά. «Γεια σου Παναθηναϊκός» έγραψε συγκεκριμένα ο Τούρκος τεχνικός, στο προφίλ του στο Twitter. 

«Όλα για τον αυτοκράτορα»: Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή και την καριέρα του Φατίχ Τερίμ

Σαν βόμβα έσκασαν οι πληροφορίες που άρχισαν να έρχονται από την Τουρκία το μεσημέρι της Τρίτης (26/12) σχετικά με ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Φατίχ Τερίμ, οι οποίες βγήκαν αληθινές και πλέον έχουμε αλλαγή εποχής στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον έμπειρο Τούρκο προπονητή για τον επόμενο 1,5 χρόνο, ενώ παράλληλα ενημέρωσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι δε θα συνεχίσει στον σύλλογο.

Ο Τούρκος τεχνικός έρχεται στην Ελλάδα έχοντας σπουδαία καριέρα στην πλάτη του. Το βιογραφικό του ζυγίζει... τόνους, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Στην τελική ακόμα κι αν κάποιος δεν πείθεται εύκολα, αρκεί να μπει στη δημοφιλή πλατφόρμα Netflix για να το καταλάβει...

Εκεί θα βρει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του σπουδαίου Τούρκου τεχνικού. Λίγοι προπονητές έχουν κατορθώσει να γίνουν θέμα ενός ντοκιμαντέρ και μάλιστα στη δημοφιλή πλατφόρμα Netflix. Όμως ο νέος κόουτς του Τριφυλλιού είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τηλέφωνο τον Τερίμ εξαιτίας του... Νίκου Χαρδαλιά (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:07 - 26.12.2023

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τηλέφωνο τον Τερίμ εξαιτίας του... Νίκου Χαρδαλιά (vid)

H άρνηση της Γαλατασαράι στη συμμόρφωση των μέτρων που είχαν επιβληθεί λόγω Covid, τον Ιούλιο του 2021, ήταν αρκετή να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο και να φέρει σε επικοινωνία τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Φατίχ Τερίμ.

Στο ντοκιμαντέρ περιγράφει ο ίδιος τον δύστροπο και επίμονο χαρακτήρα του, ενώ κάποιοι Τούρκοι ποδοσφαιριστές, που αναδείχθηκαν στα χέρια του και έκαναν διεθνή καριέρα, δίνουν πτυχές της προσωπικότητας του.

Επίσης, στα επεισόδια του ντοκιμαντέρ μιλούν και παράγοντες της Γαλατασαράι, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος με τον οποίο η τουρκική ομάδα σήκωσε την ευρωπαϊκή κούπα, αλλά και η κόρη του.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Φατίχ Τερίμ: