«Καθάρισε» τη Φέγενορντ και την πρόκριση η Ατλέτικο μέσα στο Ρότερνταμ!
i

© prtscr

«Καθάρισε» τη Φέγενορντ και την πρόκριση η Ατλέτικο μέσα στο Ρότερνταμ!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 23:54 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 29.11.2023

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό στην Ολλανδία, επικρατώντας της Φέγενορντ με 3-1 και εξασφάλισε την παρουσία της στα νοκ-άουτ του Champions League. Συνεχίζουν στο Europa League οι Ολλανδοί...

«Καθάρισε» Φέγενορντ και πρόκριση η Ατλέτικο με μεγάλο διπλό στο Ρότερνταμ! Οι Μαδριλένοι πανηγύρισαν τη νίκη με 3-1 επί της ομάδας του Άρνε Σλοτ και εξασφάλισαν την παρουσία τους στα νοκ-άουτ του Champions League. Από την άλλη οι Ολλανδοί θα συνεχίσουν στο Europa League, ενώ το μόνο που θα κριθεί στον πέμπτο όμιλο είναι η πρωτιά ανάμεσα σε Ατλέτικο και Λάτσιο, αφού η Σέλτικ αποκλείστηκε μαθηματικά.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό ο ρυθμός του αγώνα ήταν απίστευτος, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν μπει πολύ δυνατά. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 10ο λεπτό από τους γηπεδούχους, με τον Χάντσκο να εξαπολύει ένα εξ επαφής σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ και την μπάλα να κοντράρει στα σώματα.

Έπειτα από τρία λεπτά ήρθε η απάντηση από τους «ροχιμπλάνκος», με τον Μοράτα να βρίσκει χώρο και να δοκιμάζει το πόδι του, αλλά ο Μπέιλοου με μία εντυπωσιακή επέμβαση του είπε όχι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά όμως, οι φιλοξενούμενοι χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα πήραν το προβάδισμα, αφού ο Χερτρούιντα με ένα αυτογκόλ έκανε το 0-1.

Λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους οι Ολλανδοί φώναξαν για πέναλτι σε πτώση του Μίντεχ μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως διαιτητής και VAR δεν είδαν κάτι το αντικανονικό και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμέονε μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στην επανάληψη και αφού έχασε μία μεγάλη ευκαιρία στο 47' με τον Γκριζμάν, στο 57' βρήκε και δεύτερο τέρμα. Ο Μπάριος βρήκε τον Ερμόσο κι εκείνος με ένα ασύλληπτο γυριστό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Μετά από δύο νέες χαμένες ευκαιρίες του Γκριζμάν (70', 77') η ολλανδική ομάδα βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει στο ματς, αφού στο 77ο λεπτό ο Ιβάνουσεκ με μία εκτέλεση κόρνερ βρήκε τον Βίφερ κι εκείνος με μία κεφαλιά νίκησε τον Όμπλακ για το 1-2. Ωστόσο, η χαρά της Φέγενορντ δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 81' σημείωσε και ο Χιμένες αυτογκόλ στην προσπάθεια του να απομακρύνει και διαμόρφωσε το τελικό 1-3 υπέρ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Η 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 5ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ