Τζέκο και Τάντιτς έδωσαν τη νίκη στη Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Αντάνα Ντεμίρσπορ μία εβδομάδα πριν τον Ολυμπιακό
i

©Photo by Ali Atmaca/Anadolu via Getty Images

Τζέκο και Τάντιτς έδωσαν τη νίκη στη Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Αντάνα Ντεμίρσπορ μία εβδομάδα πριν τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Χούπης 22:32 - 03.04.2024

Η Φενέρμπαχτσε με εξαιρετικούς τους Τζέκο και Τάντιτς πήρε τη νίκη με 4-2 κόντρα στην Αντάνα Ντεμίρσπορ για την 31η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, μία εβδομάδα πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί έβαλε η Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επικράτησε της Αντάνα Ντεμίρσπορ με 4-2 για την 31η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος και παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά και βρήκαν το γκολ στο 17ο λεπτό με τον Ντίκου, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0 για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League. Ωστόσο οκτώ λεπτά μετά η Αντάνα ισοφάρισε χάρη στο τέρμα του Μπαλοτέλι.

Η συνέχεια άνηκε στη Φενέρ, η οποία είχε αρκετές ευκαιρίες για να μπει και πάλι μπροστά στο σκορ, κάτι που δεν το πέτυχε στο ημίχρονο. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες. Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έκαναν το 2-1 με τον Έντιν Τζέκο. Ο οποίος έκανε μια ωραία «κούρσα» και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας της Πόλης.

Κι όμως: Οι παίκτες της Φενέρ απειλούνται επίσημα με τιμωρία - Τι θα σημαίνει αυτό για τα ματς με τον Ολυμπιακό
REST OF THE WORLD

15:19 - 01.04.2024

Κι όμως: Οι παίκτες της Φενέρ απειλούνται επίσημα με τιμωρία - Τι θα σημαίνει αυτό για τα ματς με τον Ολυμπιακό

Με ανακοίνωσή της, η τουρκική ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι οι παίκτες της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League, Φενέμπαχτσε παραπέμπονται πειθαρχικά για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ.

Οι παίκτες του Ισμαήλ Καρτάλ από εκεί και έπειτα μυρίστηκαν... αίμα και βρήκαν τρίτο τέρμα με τον Τάντιτς στο 70', όμως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο Μπαρασί στο 80'. Πέντε λεπτά μετά ο Ντουρσούν έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες της Αντάνα να φύγει έστω με βαθμό από την Κωνσταντινούπολη, κάνοντας το 4-2 με ωραία κεφαλιά.