Με την Κ19 θα παίξει η Φενέρμπαχτσε στον αγώνα πριν τον Ολυμπιακό

Φενέρμπαχτσε

i

© Fenerbahçe

Με την Κ19 θα παίξει η Φενέρμπαχτσε στον αγώνα πριν τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Χούπης 19:21 - 03.04.2024

Όπως αναφέρουν στην Τουρκία, η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να παίξει με την Κ19 στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Conference League.

Την απόφαση να συνεχίσει κανονικά στο τουρκικό πρωτάθλημα πήρε η Φενέρμπαχτσε στη χθεσινή (2/4) συνεδρίαση που έγινε στο γήπεδο του συλλόγου. Μετά τα επεισόδια που είχαν γίνει στο τέλος του αγώνα με την Τράμπζονσπορ, οι άνθρωποι της ομάδας της Κωνσταντινούπολης είχαν απειλήσει ότι θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα ως ένδειξη διαμαρτυρίας, κάτι που όμως δεν έγινε.

Στη συνέχεια των χθεσινών αποφάσεων λοιπόν, ο τουρκικός σύλλογος ενημέρωσε ότι στο Σούπερ Καπ κόντρα στη Γαλατασαράι θα αγωνιστεί με την Κ19. Ο αγώνας έχει οριστεί στις 7 Απριλίου, δηλαδή πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Conference League.

Οι Τούρκοι έχουν αντιδράσει για το γεγονός πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει οριστεί ξένος διαιτητής, ενώ την ίδια ώρα δεν ήταν σύμφωνοι για τη διεξαγωγή του την ερχόμενη Κυριακή. Κάπως έτσι στη γενική συνέλευση πήραν εξουσιοδότηση ότι στο Σούπερ Καπ κόντρα στην έτερη ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα παραταχθεί με την Κ19. Μάλιστα είχαν ενημερώσει ότι υπήρχε περίπτωση να μην παίξουν καθόλου, αλλά τελικά αποφασίστηκε το πρώτο.

Επίσης πήραν την απόφαση να μην παίξουν στο Κύπελλο Τουρκίας τις επόμενες δύο χρονιές.

«Είμαι περήφανος που είμαι οπαδός της Φενέρμπαχτσε - Αυτός είναι ο λόγος που επικρατεί το χάος»

Μεταξύ των 25.000 οπαδών της Φενέρ που έδωσαν το παρών στη χθεσινή συνέλευση, ήταν και ο γνωστός επιχειρηματίας και οπαδός της ομάδας, Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο οποίος έδειξε το πόσο περήφανος είναι για το γεγονός ότι είναι υποστηρικτής της Φενέρ.

«Ζούμε μια ιστορική μέρα για όλους μας. Είναι περήφανος με αυτό το θέαμα που έχει τέτοιο πλήθος εδώ. Για άλλη μια φορά, είμαι περήφανος που είμαι οπαδός της Φενέρμπαχτσε. Λοιπόν σε όλους. Χαίρομαι που είστε εδώ.

Έκρηξη της Τράμπζονσπορ για τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε - «Νομιμοποίησαν τη βία, να παραιτηθεί ο πρόεδρος της ομοσπονδίας»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

20:19 - 01.04.2024

Έκρηξη της Τράμπζονσπορ για τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε - «Νομιμοποίησαν τη βία, να παραιτηθεί ο πρόεδρος της ομοσπονδίας»

Η Τράμπζονσπορ αντέδρασε έντονα με σκληρή ανακοίνωση για τις κινήσεις της τουρκικής ομοσπονδίας μετά τα επεισόδια στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Όπως γνωρίζετε, υπάρχει ένα σοβαρό ποδοσφαιρικό χάος στη χώρα μας. Βλέπουμε ότι οι άνθρωποι στο εξωτερικό διασκεδάζουν με το ποδόσφαιρο, αλλά στη χώρα μας υποφέρουν.

Γιατί υποφέρουμε; Ποιος είναι ο λόγος για το περιβάλλον που ζούμε τώρα; Αφού σκέφτηκα για πολύ καιρό και παρακολουθούσα το περιβάλλον, μπορώ να πω μόνο μια λέξη: "Θα πω, αυτή η λέξη είναι ο λόγος για αυτό το χάος, δικαιοσύνη...". Όπως οι δικαστές αποδίδουν δικαιοσύνη σε μια χώρα, οι διαιτητές παρέχουν δικαιοσύνη στον αθλητικό κόσμο. Ο ξένος διαιτητής, για τον οποίο μιλώ εδώ και μήνες, έχει καταγραφεί τον τελευταίο μήνα. Μας έδειξαν ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ότι οι διαιτητές δεν είναι ικανοί να κάνουν αυτό το καθήκον», ήταν τα λόγια του.