Αυτή είναι η απόφαση της Φενέρμπαχτσε για το αν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα Τουρκίας

Αυτή είναι η απόφαση της Φενέρμπαχτσε για το αν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα Τουρκίας

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:31 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 03.04.2024

Η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε πως δεν θα αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς στην ιστορική συνεδρίαση που διεξήχθη στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε πως δεν θα αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς στην ιστορική συνεδρίαση που διεξήχθη στο «Σουκρού Σαράτσογλου» παρουσία περισσοτέρων από 25 χιλιάδων μελών του συλλόγου.

Ο Κοτς στην ομιλία του τόνισε πως η απόφαση για απόσυρση από το πρωτάθλημα θα αποφασιστεί σε νέα Γενική Συνέλευση μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

«Ενώ η μάχη μας για πρωτάθλημα συνεχίζεται, ας συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς να τα παρατήσουμε. Ας παίξουμε τα υπόλοιπα ματς με τους νέους μας. Ας αξιολογήσουμε την κατάσταση της αποχώρησης από το πρωτάθλημα για την επόμενη σεζόν.

Η άποψη ότι δεν πρέπει να αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα έχει γίνει κυρίαρχη. Δεν σκεφτόμαστε να 'παγώσουμε' τις αθλητικές δραστηριότητες, γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε για κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Όσα ζήσαμε στον αγώνα με την Τράμπζονσπορ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όσα έγιναν μετά τον αγώνα έγιναν οργανωμένα και προγραμματισμένα. Η αστυνομία δεν μπορούσε να παράσχει την απαραίτητη ασφάλεια σε έναν αγώνα που ήταν βέβαιο ότι θα ήταν τεταμένος.

Σήμερα βρισκόμαστε στη συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης έχει λάβει πολύ καλύτερα μέτρα ασφαλείας», πρόσθεσε ο Αλί Κοτς, ο οποίος επιτέθηκε και στον αντιπρόεδρο της Γαλατάσαραϊ.

Μάλιστα προβλήθηκε και βίντεο με τα επεισόδια προηγούμενων ετών, κατά τα οποία η διοίκηση της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League θεωρεί πως αδικήθηκε απ’ τη «Γαλατά» και τις αρχές, τονίζοντας πως το σχετικό οπτικό υλικό έχει σταλεί σε UEFA και FIFA.

«Αναρωτιέμαι σε λεωφορείο θα επιτεθούν αν αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα; Ποιον σύλλογο και τον πρόεδρό του θα παγιδέψουν και θα τον βάλουν φυλακή; Ποια ομάδα θα προσπαθήσουν να λιντσάρουν; Ο στόχος είναι πάντα η Φενέρμπαχτσε», τόνισε ο Αλί Κοτς.