Χαμός στην ιστορική συνεδρίαση της Φενέρμπαχτσε - Πάνω από 25 χιλ. οπαδοί στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (vids)

Χαμός στην ιστορική συνεδρίαση της Φενέρμπαχτσε - Πάνω από 25 χιλ. οπαδοί στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (vids)

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:05 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 02.04.2024

Πάνω από 25 χιλ. οπαδοί της Φενέρμπαχτσε βρίσκονται στο «Σουκρού Σαράτσογλου» για την Γενική Συνέλευση, η οποία ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω συμφόρησης.

Η Φενέρμπαχτσε διεξάγει το απόγευμα της Τρίτης (2/4) Γενική Συνέλευση των μελών της για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Τράμπζονσπορ και να αποφασίσουν για το ποια στάση πρέπει να κρατήσουν από εδώ και στο εξής.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς οπαδοί και μέλη της Φενέρ δεν μπορούν να προσεγγίσουν και να φθάσουν στο γήπεδο.

Μάλιστα σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, υπάρχουν περισσότερα από 25 χιλιάδες μέλη του συλλόγου που δίνουν το «παρών» στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και αναμένεται να αποφασίσουν για το μέλλον.

«Εσύ χάραξες τον δρόμο, εμείς σε ακολουθούμε για πάντα», αναφέρει ένα τεράστιο πανό στήριξης του κόσμου προς τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Οσάγι-Σάμουελ ο οποίος αντιμετωπίζεται ως ήρωας. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης της τουρκικής ομάδας βρέθηκε πάνω σε έναν οπαδό της Τράμπζονσπορ και να τον γρονθοκοπεί.

«Αγαπητά μέλη του συνεδρίου της Φενέρμπαχτσε, του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου στον κόσμο, σας χαιρετίζουμε όλους με την πιο ειλικρινή μας αγάπη και τον σεβασμό μας. Σήμερα, είμαστε συγκεντρωμένοι για μια ημέρα που είναι πολύ σημαντική για την ένδοξη ιστορία του συλλόγου μας και θα λέγεται περήφανα από γενιά σε γενιά.

Ζούμε μια ημέρα ορόσημο στην ιστορία του τουρκικού αθλητισμού. Να το θυμάστε αυτό, κάθε αδικία εναντίον μας, είναι αδικία για την Τουρκία. Κάθε άνοδος της Φενέρμπαχτσε είναι άνοδος και της Τουρκίας. Σήμερα, αδικίες για άλλη μια φορά. Θα τις αντιμετωπίσουμε όλες», είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος, Ερόλ Μπιλετσίκ.