Εξαλλος ο Λιβάκοβιτς της Φενέρμπαχτσε με τα επεισόδια στην Τουρκία: «Τελείωσε για μένα, δεν αντέχω άλλο»

Ντομινίκ Λιβάκοβιτς

i

©Photo by Boris Streubel - UEFA/UEFA via Getty Images/Ideal Images

Εξαλλος ο Λιβάκοβιτς της Φενέρμπαχτσε με τα επεισόδια στην Τουρκία: «Τελείωσε για μένα, δεν αντέχω άλλο»

Κώστας Τόπας 11:05 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 24.03.2024

Εξαλλος με τα συνεχή επεισόδια στην Τουρκία είναι ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς της Φενέρμπαχτσε, η οποία είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Conference League.

Στην Τουρκία κάνουν λόγο ότι ο τερματοφύλακας της Φενέρμπαχτσε, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Conference League, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα λόγω των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στον αγώνα της Τραμπζονσπόρ.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας έπαθε το «σοκ της ζωής του» όπως αναφέρει η «Fotomac», καθώς του πέταξαν ξένα αντικείμενα κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να ματώσει στο πρόσωπο, ενώ επίσης έγινε στόχος επίθεσης από τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ. Ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς ήταν ένα από τα ονόματα που επηρεάστηκαν περισσότερο από τα γεγονότα στον άκρως τεταμένο αγώνα.

Σύμφωνα με τα νέα της «Hürriyet», αναφέρθηκε ότι ο Λιβάκοβιτς, ο οποίος έτρεμε από φόβο στα αποδυρήρια και δεν μπορούσε να συνέλθει για αρκετή ώρα, είπε: «Η Τουρκία τελείωσε για μένα. Δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ. Θέλω να φύγω».

Ενώ αυτά τα λόγια είχαν σοκαριστική επίδραση στους παίκτες της Φενέρ, ο προπονητής, Ισμαίλ Καρτάλ και οι βοηθοί του μίλησαν με τον 29χρονο κίπερ. και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν. Ο Λιβάκοβιτς, που χαλάρωσε λίγο μετά το τηλεφώνημα με την οικογένειά του στα αποδυτήρια, πήρε πίσω την απόφασή του να αποχωρήσει στη συνάντησή του με τους διοικούντες την τουρκική ομάδα.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι οι ιθύνοντες τη Φενέρμπαχτσε ανησύχησαν εκείνη τη στιγμή, καθώς νόμιζαν ότι ο Λιβάκοβιτς που κλήθηκε στην εθνική Κροατίας δεν θα επέστρεφε μετά την κλήση στην εθνική του ομάδα

Το συμβόλαιο του 29χρονου τερματοφύλακα με τη Φενερμπαχτσέ λήγει το 2028.