Marca: «Στην Ισπανία οι μάνατζερ του Μαντί Καμαρά»

Μαντί Καμαρά

i

©intime

Marca: «Στην Ισπανία οι μάνατζερ του Μαντί Καμαρά»

Δημήτρης Χούπης 21:11 - 23.03.2024

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της MARCA οι μάνατζερ του Μαντί Καμαρά βρίσκονται στην Ισπανία, προκειμένου να διαπραγματευτούν με ομάδες από τη La Liga.

Ο Μαντί Καμαρά τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί εκτός ομάδας από τον Ολυμπιακό και κάπως έτσι, ο μέσος από τη Γουινέα σκέφτεται τη νέα του ποδοσφαιρική καριέρα. Μάλιστα ούτε ο ερχομός του Χοσέ Λουί Μεντιλίμπαρ στους «ερυθρόλευκους» δεν άλλαξε αυτή την κατάσταση. Οι φήμες θέλουν τον 27χρονο μέσο να συνδέεται αρκετά με ομάδες από την Ισπανία, όπως η Σεβίλλη, όπως είχε ακουστεί πριν από λίγο καιρό.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της MARCA ο παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» και οι μάνατζερ του μέσου του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει ήδη τα ταξίδια για να βρουν τη νέα του ομάδα. Αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, οι ατζέντηδες του 27χρονου βρίσκονται στην Ισπανία.

Ο λόγος είναι η διαπραγμάτευση με ομάδες από τη La Liga και τη Serie A που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Ένας από τους συλλόγους που είχαν από κοντά την περίπτωσή του ήταν η Χετάφε, με τους «ερυθρόλευκους» να μην δίνουν θετική απάντηση στην ομάδα από τη Μαδρίτη.

Ο Μαντί Καμαρά λοιπόν τη φετινή σεζόν μετράει 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με μόλις ένα γκολ και μία ασίστ. Στην ομάδα του Πειραιά βρίσκεται από τη σεζόν 2018-19 και μέχρι σήμερα ο μέσος από τη Γουινέα μετράει 210 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, έχοντας βρει δίχτυα είκοσι φορές, ενώ μοίρασε και 14 ασίστ. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδος.

Ωστόσο τον περασμένο Ιούνιο δόθηκε δανεικός στη Ρόμα, με την οποία είχε 21 συμμετοχές και μία ασίστ. Ακόμα έχει φορέσει και τη φανέλα της Αζαξιό για 51 παιχνίδια, έχοντας τρία τέρματα και μία ασίστ.