O λόγος που κάνει τον Μεντιλίμπαρ να αισιοδοξεί

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ/©Intime

O λόγος που κάνει τον Μεντιλίμπαρ να αισιοδοξεί

Διονύσης Βερβελές 21:33 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 20.03.2024

Ο Βάσκος τεχνικός βλέπει την κατάσταση των παικτών του και αισιοδοξεί…

Λείπουν αρκετοί ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό αυτές τις ημέρες, καθώς υπάρχουν πολλοί διεθνείς, αλλά από την άλλη υπάρχει και ένας μεγάλος αριθμός που είναι πίσω και έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις τους στο Ρέντη. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έχει μείνει ικανοποιημένος απ' αυτές τις πρώτες ημέρες που επέστρεψαν οι παίκτες του στο Ρέντη, μετά από την τετραήμερη άδεια που τους έδωσε για να ξεκουραστούν.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τη χρειαζόντουσαν την ξεκούραση και από τη στιγμή που η ομάδα τα έδωσε όλα για την πρόκριση με τη Μακάμπι και ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ, κέρδισαν με το... σπαθί τους αυτές τις τέσσερις ημέρες. Οι περισσότεροι έφυγαν με τις οικογένειές τους ή φίλους για το εξωτερικό ή σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Από την Τρίτη, όμως, επέστρεψαν και πάλι στο Ρέντη και ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος κόουτς όπως είναι λογικό ήθελε να δει τη συμπεριφορά των παικτών του μετά από μία επική πρόκριση, αλλά και από τέσσερις ημέρες άδεια που είχαν. Από τις πρώτες αυτές δύο ημέρες προπονήσεων έχει μείνει ικανοποιημένος με τα όσα έχει δει. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σοβαροί στις υποχρεώσεις τους, συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να δουλέψουν για να βελτιωθούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η Φενέρμπαχτσε ζήτησε αναβολή για τον τελικό που δίνει πριν τον Ολυμπιακό
CONFERENCE LEAGUE

21:18 - 20.03.2024

Η Φενέρμπαχτσε ζήτησε αναβολή για τον τελικό που δίνει πριν τον Ολυμπιακό

Τελικό Super Cup κόντρα στη Γαλατασαράι δίνει η Φενέρμπαχτσε πριν την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Εντούτοις, η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» ζήτησε αναβολή, με αφορμή το Europa Conference League.

Αυτό ήθελε να δει ο Μεντιλίμπαρ, τους παίκτες να μην χάσουν το... μυαλό τους μετά την επιτυχία της πρόκρισης και χαθεί όλη η συγκέντρωση που υπήρχε στο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Από τη στιγμή όμως που οι «ερυθρόλευκοι» βγάζουν σοβαρότητα αυτές τις πρώτες ημέρες επιστροφής τους στο Ρέντη, ο κόουτς της ομάδας δεν κρύβει την ικανοποίησή του. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που θέλει να βάλει στο κλίμα και τους παίκτες που δεν έχουν μέχρι τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής, καθώς είναι της άποψης ο Μεντιλίμπαρ πως όλοι θα χρειαστούν μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Μετά τη διακοπή άλλωστε, στις 31 Μαρτίου, ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική των playoffs.