Αυτές είναι οι έξτρα λύσεις που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ

Ο Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Αυτές είναι οι έξτρα λύσεις που περιμένει ο Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 14:53 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 20.03.2024

Είναι και άλλοι οι «ερυθρόλευκοι» που πρέπει να βοηθήσουν…

Έχει αρκετά ματς μπροστά του ο Ολυμπιακός για την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Έχει σίγουρα δύο στην Ευρώπη με τη Φενέρμπαχτσε και από εκεί και πέρα άλλα εννέα για τα playoffs του πρωταθλήματος. Και φυσικά αν τα φέρουν έτσι τα πράγματα, θα έχει και άλλα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη διοργάνωση του Conference League.

Οπότε είναι λογικό πως οι «ερυθρόλευκοι» θα χρειαστούν βοήθειες, αφού μιλάμε για σίγουρα άλλα έντεκα ματς και μάλιστα χωρίς κάποιος να μπορεί να… ξεχωρίσει. Είναι εύκολα με τη Λαμία; Ηττήθηκαν στο πρώτο ματς εκεί στο 2024 οι «ερυθρόλευκοι».

Γι’ αυτό και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ περιμένει και από άλλους παίκτες να μπουν στο κλίμα και να δώσουν τις απαραίτητες βοήθειες, άρα και ανάσες στους βασικούς ποδοσφαιριστές. Περισσότερο από παίκτες οι οποίοι δεν έχουν και δικαίωμα στην Ευρώπη, οπότε θα πρέπει να δείξουν ότι μπορούν να τραβήξουν και αυτοί το «κουπί» της Ελλάδας.

Ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Βέζο, Καμπράλ, ακόμη και ο Ναβάρο με τον Παναθηναϊκό δεν έδειξε καλά, αλλά και ο Ζέλσον Μάρτινς που αναμένεται να επιστρέψει από τραυματισμό.

Θα δουλέψει μαζί τους στη διακοπή

Αυτό που έχει σκοπό να κάνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι να δουλέψει μαζί τους ακόμη περισσότερο τις ημέρες αυτές που υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος. Έχει αρκετές ημέρες μπροστά του ο Βάσκος τεχνικός, έτσι ώστε να τους τσεκάρει και να μπορέσει να τους εξηγήσει τι περιμένει απ' αυτούς.

Βέβαια από τα ονόματα που αναφέραμε παραπάνω ο Καμπράλ δεν είναι στο Ρέντη αυτές τις ημέρες, καθώς έχει κληθεί από το Πράσινο Ακρωτήρι, αλλά θα έχει τους υπόλοιπους ο έμπειρος κόουτς των «ερυθρόλευκων». Έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει πράγματα μέχρι το τέλος της σεζόν απ' όλους τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ του και ο καθένας να βοηθήσει με τον τρόπο του και όσο μπορεί. Τι μπορεί ή όχι ο καθένας άλλωστε, θα φανεί…