Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του στη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε

Φίλοι του Ολυμπιακού

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του στη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:22 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 20.03.2024

Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν θα δώσουν το «παρών» όπως όλα δείχνουν στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε, στη ρεβάνς για τους «8» του Conference League.

Ο Ολυμπιακός θα παλέψει στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League χωρίς τους οπαδούς του!

Θυμίζουμε πως η Φενέρμπαχτσε τιμωρήθηκε με απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της από την UEFA και έτσι δεν θα τους έχει στο πρώτο ματς στο Φάληρο κι όπως όλα δείχνουν, το ίδιο θα συμβεί και μία εβδομάδα αργότερα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από... επίσημα χείλη, ωστόσο σύμφωνα με ανεπίσημες συστάσεις της UEFA, ο κόσμος των Πειραιωτών δεν θα βρεθεί στην Τουρκία για αυτήν την πολύ σπουδαία αναμέτρηση για λόγους ασφαλείας.

Να σημειωθεί πως κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στις αναμετρήσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, με τους φιλοξενούμενους οπαδούς των δύο ομάδων να μην δίνουν το «παρών» σε Μάξιμιρ και Τούμπα.

Η αναφορά της UEFA σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Ποιος θα φτάσει πιο μακριά στο Conference League;»

Ο Ολυμπιακός έκανε το... θαύμα του στη Σερβία με θριαμβευτικό τρόπο. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση μετά την ευρεία νίκη στο Φάληρο (1-4), όμως οι Πειραιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ ήταν καταιγιστική στη ρεβάνς και διέσυρε τους Ισραηλινούς, επικρατώντας με 6-1 (!).

Επόμενος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, ακούει στο όνομα Φενέρμπαχτσε. Οι ερυθρόλευκοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Τούρκους πρώτα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (11/4) κι έπειτα στην Κωνσταντινούπολη (18/4).

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έστησε «πάρτι» σε μία κατάμεστη Τούμπα και πήρε τη νίκη απέναντι στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ με 5-1, με αποτέλεσμα να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή του πορεία.

Στη συνέχεια η κληρωτίδα... χαμογέλασε στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, η οποία θα κοντραριστεί στους «8» με την Μπριζ. Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 11 Απριλίου στο Βέλγιο, ενώ η ρεβάνς της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα (18/4).

Με αφορμή αυτές ιστορικές προκρίσεις και την παρουσία δύο ελληνικών ομάδων στα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η UEFA έθεσε το δικό της ερώτημα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media.

«Δύο ελληνικές ομάδες παραμένουν στο Conference League. Ποια θα φτάσει πιο μακριά;».