Η επιχείρηση... προσγείωσης του Μεντιλίμπαρ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Η επιχείρηση... προσγείωσης του Μεντιλίμπαρ

Αυτό που θέλει να κάνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την επιστροφή του στο Ρέντη…

Μετά από τη μεγάλη πρόκριση που πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο τεχνικός Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αποφάσισε να δώσει τέσσερις ημέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Ήταν η επιβράβευσή του προς τους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν για να πάρουν το νικηφόρο 1-6 μέσα στη Σερβία και το εισιτήριο για τους «8» του Conference League.

Όπως είναι λογικό την απόφαση αυτή του Βάσκου οι παίκτες τη δέχθηκαν με μεγάλη χαρά. Από τη μία οι διεθνείς γιατί είχαν δύο ημέρες να ξεκουραστούν προτού ενσωματωθούν στις Εθνικές τους ομάδες και από την άλλη οι υπόλοιποι είχαν την ευκαιρία να φύγουν και να ταξιδέψουν είτε εσωτερικά της χώρας είτε στο εξωτερικό, για να ξεφύγουν λίγο από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Την Τρίτη αναμένονται οι παίκτες στο Ρέντη μετά από το τετραήμερο ρεπό τους, έτσι ώστε να ξεκινήσουν και πάλι τις προπονήσεις τους και να μπουν στο δικό τους ρυθμό.

Τι θέλει όμως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από τους παίκτες του;

Από την Τρίτη, λοιπόν, ξεκινά η επιχείρηση... προσγείωσης στο Ρέντη από τον Βάσκο τεχνικό. Καλοί οι πανηγυρισμοί, πέτυχε μία τεράστια πρόκριση ο Ολυμπιακός με τη Μακάμπι, όμως η σεζόν δε σταματά εδώ, έχει δρόμο ακόμη και φυσικά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι ακόμη πολλές και μάλιστα σημαντικές για τους «ερυθρόλευκους».

Η αναφορά της UEFA σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Ποιος θα φτάσει πιο μακριά στο Conference League;»
CONFERENCE LEAGUE

13:46 - 19.03.2024

Η αναφορά της UEFA σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Ποιος θα φτάσει πιο μακριά στο Conference League;»

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός με σπουδαία ανατροπή «πέταξαν» για τα προημιτελικά του Conference League κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την UEFA, η οποία έθεσε το δικό της ερώτημα μέσα από τα social media.

Για αυτό και με την επιστροφή των παικτών της ομάδας στο Ρέντη, ο Μεντιλίμπαρ έχει σκοπό να τους μιλήσει και να τους τονίσει ότι θα πρέπει στη συνέχεια να είναι ακόμη πιο συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους γιατί μετά και απ' αυτό που πέτυχαν όλοι οι αντίπαλοι θα είναι πιο... υποψιασμένοι για την αντίδραση του Ολυμπιακού.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να μείνουν στην επιτυχία της πρόκρισης, αλλά αυτό που έχουν να κάνουν είναι να προχωρήσουν και έχοντας ως οδηγό τον τρόπο που προκρίθηκαν να συνεχίσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και το πρώτο ματς που θα τους περιμένει, θα είναι αυτό με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 31 Μάρτη.