Συνεχίζει με το ατομικό του πρόγραμμα ο Ζέλσον

Ζέλσον Μάρτινς

i

Ζέλσον Μάρτινς/©Intime

Συνεχίζει με το ατομικό του πρόγραμμα ο Ζέλσον

Διονύσης Βερβελές 19:55 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 22.03.2024

Η αναμονή του Μεντιλίμπαρ για έναν παίκτη με ποιότητα, αλλά και τα «θέματά» του…

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα ματς και μάλιστα δυνατά, για τις υποχρεώσεις που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για αυτό και ο τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αυτό που θέλει είναι να έχει στη διάθεσή του όσο γίνεται πολλούς παίκτες και έτοιμους για να μπουν να αγωνιστούν και να βοηθήσουν.

Σε αυτήν την κατηγορία βρίσκεται και ο Ζέλσον Μάρτινς. Στην κατηγορία δηλαδή των ποδοσφαιριστών που θα μπει μέσα ακόμη και ως αλλαγή και θα μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω στους «ερυθρόλευκους».

Άλλωστε το έκανε αυτό τόσο στο παιχνίδι με την Κηφισιά που είχε παίξει, στην εκτός έδρας αναμέτρηση, για λίγα λεπτά μεν αλλά είχε δώσει βοήθειες. Όσο όμως και με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο όπου έκανε πολλά περισσότερα και έδωσε αυτό το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Τον περιμένει τώρα ο Βάσκος τον έμπειρο Πορτογάλο εξτρέμ, γιατί ξέρει ότι θα μπορέσει να δώσει ανάσες ποιοτικές σε παίκτες όπως είναι ο Ποντένσε και όχι μόνο.

Αυτήν τη στιγμή ο Ζέλσον έχει ξεκινήσει να προπονείται στο γήπεδο και να βγάζει ένα κομμάτι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Δε συμμετέχει όμως, για την ώρα, στα οικογενειακά «διπλά» του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Δεν είναι ακόμη έτοιμος για να μπει να παίξει.

Για αυτό συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο και φαίνεται πως πάει όλο και καλύτερα. Δεν έχει όμως ακόμη ξεκαθαρίσει εάν θα είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ στην επιστροφή των διεθνών και στην επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ένα ερώτημα στο οποίο ο Μεντιλίμπαρ περιμένει την απάντηση τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να γνωρίζει και ο ίδιος τον προγραμματισμό που θα κάνει για τα συνεχόμενα ματς που έρχονται. Βέβαια και να είναι έτοιμος ο Μάρτινς δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με την ΑΕΚ, όμως με τον Άρη αν θα τον είχε στη διάθεσή του δεν αποκλείεται να του δώσει κάποιον χρόνο για να αρχίζει να προσαρμόζεται και πάλι και να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό.