«Ο Μασούρας βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ»

Γιώργος Μασούρας

i

©Intime

«Ο Μασούρας βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ»

Κώστας Τόπας 09:57 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 24.03.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, η Τράμπζονσπορ επιμένει για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα κι ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή της για να κάνει δικό της τον 30χρονο Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Έντονη δραστηριότητα επικρατεί στις τάξεις της Τράμπζονσπορ, η οποία ξεκίνησε νωρίς τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Fanatik», ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο της τουρκικής ομάδας, η οποία παρακολουθεί εδώ κι αρκετό διάστημα την περίπτωσή του. Αλλωστε αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Γιώργου Μασούρα βρίσκεται στη λίστα της Τράμπζονσπορ, καθώς τόσο πέρυσι όσο και το καλοκαίρι του 2022 είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του 30χρονου Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού.

Οπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα: «Ο Μασούρας ξεχωρίζει ανάμεσα στα τρία αστέρια που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό και των οποίων τα συμβόλαια με τον σύλλογο λήγουν. Ο 30χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός, τον οποίο ο Αμπντουλάχ Αβτζί ήθελε πολύ στην πρώτη του σεζόν και επιχειρήθηκε η απόκτηση του δύο φορές, ήταν και αυτός στη μεταγραφική λίστα στην αρχή της σεζόν. Ωστόσο, ο Μασούρας, του οποίου η μεταγραφή δεν υλοποιήθηκε τότε λόγω της μεγάλης μεταγραφικής ζήτησης του Ολυμπιακού, θα μείνει ελεύθερος μετά από 2 μήνες».

Τη φετινή σεζόν, ο Γιώργος Μασούρας έχει καταφέρει σε 41 συμμετοχές που έχει καταγράψει σε όλες τις διοργανώσεις, να πετύχει εννέα τέρματα και να μοιράσει επτά ασίστ. Συνολικά στη πενταετή θητεία του στους «ερυθρόλευκους» ήδη κάνει 251εμφανίσεις, ενώ έχει σκοράρει 56 γκολ και έχει δώσει 35 ασίστ. 

Μασούρας: «Δεν τον φοβάμαι τον Μπάλντοκ κόντρα στον Κβαρατσχέλια, τα καταφέρνει και μόνος του»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

11:43 - 22.03.2024

Μασούρας: «Δεν τον φοβάμαι τον Μπάλντοκ κόντρα στον Κβαρατσχέλια, τα καταφέρνει και μόνος του»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στη μεικτή ζώνη μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας με 5-0 κόντρα στο Καζακστάν κι αναφέρθηκε στον κρίσιμο αγώνα με τη Γεωργία δηλώνοντας σίγουρος πως ο Μπάλντοκ θα τα πάει περίφημα απέναντι στον Κβαρατσχέλια.

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής εξτρέμ έδωσε δύο τελικές πάσες κόντρα στο Καζακστάν, για τα γκολ των Πέλκα και Ιωαννίδη, ενώ ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της «γαλανόλευκης» μέσα στο γήπεδο, παίρνοντας το βραβείο του MVP μετά το τέλος του αγώνα.