Το Μαρόκο του Ελ Κααμπί πήρε τη νίκη κόντρα στην Ανγκόλα χάρη στο αυτογκόλ του Κάρμο (vid)

Μαρόκο - Ανγκόλα

i

© PrtScr

Το Μαρόκο του Ελ Κααμπί πήρε τη νίκη κόντρα στην Ανγκόλα χάρη στο αυτογκόλ του Κάρμο (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:39 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 23.03.2024

Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Μαρόκο και Ανγκόλα είχε άκρως «ερυθρόλευκο» άρωμα, με τον Ελ Κααμπί να πανηγυρίζει τη νίκη χάρη στο αυτογκόλ του Κάρμο.

Ο Ελ Κααμπί ήταν αυτός που χαμογέλασε στην «ερυθρόλευκη» μονομαχία!

Το Μαρόκο κοντραρίστηκε με την Ανγκόλα σε φιλική αναμέτρηση και πήρε τη νίκη χάρη στο αυτογκόλ του Κάρμο στο 72ο λεπτό (1-0). Ο αμυντικός του Ολυμπιακού -στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ανγκόλας- προσπάθησε να κόψει την μπάλα έπειτα από μία σέντρα από τα αριστερά, όμως άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με μία προβολή.

Δείτε εδώ το αυτογκόλ του Κάρμο:

Από την άλλη ο Ελ Κααμπί πήρε κι αυτός φανέλα βασικού και στο 65ο λεπτό αντικαταστάθηκε από τον Ραχίμι.

Αξίζει να σημεωθεί πως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ντεμπούτο έκανε με την Εθνική Μαρόκου ο Μπραχίμ Ντίαθ, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να φοράει φανέλα βασικού και να αγωνίζεται για 87 λεπτά.

Η «μαγική» ασίστ του Μασούρα στον Ιωαννίδη που θύμισε τη μυθική «trivela» του Κουαρέσμα (vids)

Την ίδια ώρα, ακόμη ένας διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τράβηξε όλα βλέμματα πάνω του και ο λόγος γίνεται για τον Γιώργο Μασούρα.

Η Ελλάδα πήρε μία θριαμβευτική νίκη κόντρα στο Καζακστάν, επικρατώντας με 5-0 στην «OPAP Arena». Η Εθνική έκανε ένα σημαντικό βήμα για πρόκριση στο Euro 2024 και το μόνο που μένει, πλέον, είναι το παιχνίδι κόντρα στη Γεωργία (26/3), προκειμένου η ομάδα να βρεθεί στη Γερμανία.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν αυτός ο οποίος άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα στο ένατο λεπτό του αγώνα. Στο 15’ η «γαλανόλευκη» έκανε το 2-0. Επειτα από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, ο Μάνταλος άνοιξε δεξιά στον Μασούρα, ο οποίος έβγαλε φοβερή σέντρα και ο Πέλκας με καρφωτή κεφαλιά στη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία για το 2-0!

Στο 37’, έγινε και το 3-0. Ο Κουρμπέλης από τον άξονα άνοιξε δεξιά στον Μασούρα, αυτός δεν βιάστηκε, αλλά περίμενε την κίνηση του Ιωαννίδη, ο οποίος βγήκε πρόσωπο με την εστία, υποδέχθηκε την εξαιρετική μπαλιά και σε κενή εστία από τη μικρή περιοχή έκανε σαν σε προπόνηση το 3-0. Η ασίστ του Γιώργου Μασούρα έμοιαζε σε μεγάλο βαθμό με αυτή που είχε μοιράσει ο Ρικάρντο Κουαρέσμα στον αγώνα της Μπεσίκτας κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.